Meryem Aybike Sinan
Meryem Aybike Sinan
HABER7 YAZARI

Fistan yama tutmuyor Hewal!

GİRİŞ 11.01.2016 GÜNCELLEME 13.01.2016 YAZARLAR

Vatanseverler ile hainlerin saflarını ciddi anlamda belli ettiği bir zamandan geçiyoruz. Bu zaman canını vatan için feda edenlerin bile zan altında bırakıldığı, yalanın, riyanın ve fesadın tavan yaptığı kapkara bir zaman!

Bir takım malum medya durmadan teröristin yanında durup demagoji yapmakta ve onların sesi olmakta bir beis görmüyor ne yazık ki.

 Malzeme de, kılıf da, yalan da, hazır!

 “Güneyde çocuklar ölüyor!”

Hadi oradan… Türk askerî de polisi de asla ve kat’a kadına da çocuğa da kurşun sıkmaz ve el kaldırmaz! Bunu iddia eden yalan söyler ve haindir! Son günlerde hainlerin yalan hususunda hendek atladıklarını da görüyoruz. Bunlar ahlak kaidelerini temelinden devirmişler!

Maalesef dünyada yalan tükenmemiş gerçekten…

Mesela komik yalanlarından bazı örnekler:

HDPKK eş başkanı Silho’nun arabasına çakıl sıçrar, saldırıya uğradım diye ağlamaktan gözlerinde yaş kalmaz! Hele medya denen bir takım Çıfıtlar iki gözü iki çeşme! Eee yalandan kim ölmüş?

 Silho bu yalanlarla oynaya ve avuna dursun bizim kahraman kaymakamımız Kadir Gültepe’nin evine roket atılır, arabası kurşunlanır, ikinci kez bombalı saldırıya uğrar! Bunlar apaçık hakikat olduğu halde Silho ve aveneleri ses çıkarmazlar her nedense…

Nusaybin Kaymakamı roketli saldırıya uğrar ve yine aynı yalancı koro kendi mağduriyetinin PR’nı yaparlar…

Polislerimiz, askerlerimiz ki bazıları çocuk yaşta vatan için göz kıpmadan toprağa düşerken bu yalancı tayfasının kılı kıpırdamaz! Öyle ya onların anne ve babaları yoktur… Onların sevenleri hiç yoktur… Onların yaşama hakkı da yoktur…

Şehitlerimiz milyonların gözü önünde toprağa verilirken “Güneyde Kürt çocuklar ölüyor” yalanı dolaşıma sokup mağdur edebiyatının canına okuyup öyle kepazeliklere imza atıyorlar ki pes diyoruz artık.

Son Öğretmen fiyaskosundan sonra rezilliklerinden bir daha konuşmaya yüzleri olmaz diye umutlanmadık bile zira bunlar ar ve namus şişesini taşa çalıp kırıklarını hendeğe düşürmüş kimseler!

Son günlerde bu HDPKKK denen parti müsveddesinin bazı çakma rezil vekilleri Beytüşşebap Kaymakamını hedeflerine almış ve Dıttt…layan fokus..layan TV’lerine çıkıp hükümete çağrıda bulunup “ Bu kaymakamı buradan alın” diye talimat yağdırıyorlar!

Emredersiniz,  başka arzunuz!

Vayyy…

EY HDPKKK, senin yalanlarını kim dokuyor, sen hangi tezgâhın ürünüsün biliyoruz da bir o kadar da yüzsüz ve haysiyetsiz imişsin yahu!

Vay ki ne vay, kahramanlar önünüzde engel değil mi? Vatan ve devletin vakarını ve varlığını hissettirdikleri için, önünüze set oldukları için, önce vatan dedikleri için, orada bulunmaları sizin için tehlike!

Bizim için Kaymakam Kadir Güntepe kim biliyor musunuz?

Siz fistan giyip hendeklere saklanırken, o genç adam orada bu vatanının namusuna sahip çıkıyor. Bayrağa sahip çıkıyor, dine sahip çıkıyor, devletin bekasına sahip çıkıyor.  Aslında sizin de namusunuza da sahip çıkıyor! Bunu bir bilseydiniz keşke!

Kadir Güntepe, vatan ve bayrak uğruna orada bulunan bir SERDENGEÇTİ/dir Türk Milletinin nazarında…

Fistan edebiyatı tutmuyor ey HDPKK!

Fistan ve eteklerinizin altında şerefsizlik ve namussuzluk var!

Bir öğretmen, bir doktor, bir vekil pozlarına yatsanız da fistanın altı görünüyor!

‘Ey Dünya, TC Polisi çocuk öldürüyor, diye viyaklayıp iftira atacağınıza anasının dizi dibindeki çocukları dağa nasıl kaldırdığınızı,  ne amaçla dağa çıkardığınızı anlatın önce a yalancı reziller!

Artık Fistan yama tutmuyor Hevallar!

Meryem Aybike Sinan- Haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter: @aybikesinan

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    dilinize sağlık, kaleminize kuvvet
    Cevapla
  • Son Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun çok güzel söylediniz.
    Cevapla
  • bülent 8 yıl önce Şikayet Et
    Ellerinizden öperim figen abla
    Cevapla
  • Metin arpacı 8 yıl önce Şikayet Et
    Okuyup herkese okuttuğumuz yazilarinizdan bir tane daha... Yüreğiniz dert görmesin inşallah Meryem aybike sinan
    Cevapla
  • bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkürler ler Çok güzel bir yazi kaleminize yüreğininize saglik
    Cevapla