Meryem Aybike Sinan
Meryem Aybike Sinan
HABER7 YAZARI

Almanlar topraklarımıza incir dikmeden!

GİRİŞ 13.06.2016 GÜNCELLEME 14.06.2016 YAZARLAR

Hazmedecek de değiliz.

Bu son Alman kazığı bir iki sert söylemden sonra rafa kaldırılacak kadar basit değildir. Sözde Ermeni Soykırımı meselesinin Alman Federal Meclisinde kabul edilmesinde Almanların zamanlaması çok ilginç ve manidardır. 
Neden dünde kalan onlarca yıl değil de bugün ve şimdi?

Almanlar ne istediler de vermedik? Kuvvetle ihtimal bir şeyler Almanları kızdırdı veya kuyruklarına bastık…

Almanlara yaptırım noktasında henüz bir sonuç almış değiliz ne yazık ki. Oysa İncirlik ve Kara sahalarının derhal Alman silahlı kuvvetlerine kapatılması gereklidir. Özellikle de “ Geri Kabul Anlaşması” ivedilikle iptal edilmelidir.

Iraktaki Kürtlere silah yardımı yapan, el altından birçok terör örgütünü finanse eden bu ülkenin dostumuz olmadığı aşikârdır. 

Almanya’nın İncirlik Havva Üssü’nde kurmayı planladığı askeri üssün hayata geçirilmesine asla müsaade edilmemelidir zira bu ülkemizin güvenliği için ciddi tehlike arz edecektir. 

Bu batılı sözde dostlarımızın ülkemizin içine yerleşmesine, askeri güç yerleştirmesine kesinlikle izin verilmemelidir zira bu sözde dostların bizi ne zaman arkadan hançerleyecekleri hiç belli olmaz…

Rusya ile olan Uçak krizinde bu sahte dostları de NATO denen güvenlik paktının Türkiye hakkındaki duruş ve düşünüşlerini net bir şekilde görmüştük. İlk icraatları Patriot füzelerini geri çekmek olmuştu!

Malatya Kürecik Füze rampalarının ne işe yaradığını çok merak etmişimdir hep… Yaptığım bir araştırmada bu füze istasyonunun bizim hiçbir işimize yaramadığını tamamen Notu’nun kendi asli dostları için (!) gerekli bir güvenlik sistemi olduğunu gördüğümde açık söylüyorum şaşırmadım, şok geçirdim. (İnşallah bu bilgi yanlıştır)

Dolayısıyla şu gerçeği kabul edelim…

Bizim dostumuz yoktur!

Bizim bizden başka dostumuz olmadığına göre büyümek zorundayız, gelişmek, huzurlu ve müreffeh bir ülke olmak mecburiyetindeyiz. Aksi takdirde işimiz çok zor!

Güneydoğudaki terör sorunu neden bir türlü bitmez acaba?

Aşağılık terör örgütü PKK, bu kadar ağır silahı, teçhizatı nereden temin etmekte acaba? İha’lara kadar, roketlere kadar, uçaksavarlara kadar bunca ağır silah nasıl bulunuyor? 

Bizim sözde dostlarımız bizim de yüzümüze gülüyorlar, terör örgütünün de! Kapalı kapılar ardında onlarla daha farklı bir ajandaları olduğu bir gerçek ne yazık ki!

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı neden onların hedefinde acaba? Recep Tayyip Erdoğan bu ülkeleri neden kızdırıyor dersiniz? Neden iç sorunlarımız bir şekilde durmadan kaşınıyor, yaralarımız neden biteviye deşiliyor?

Yüz yılda yapılmayan sıçrama bir on beş senede gerçekleşmişse ve bu imar ve iskânın mimarı Recep Tayyip Erdoğan ise düşmanları da odur elbette. Son dört yıldır yaşadıklarımıza baktığımızda bir huzurlu ayımız dahi olmadı. Sürekli ülkede bir şeyler oldu. Sıkıntımız bir türlü bitmedi. 

Sevgili ve sözde dostlarımız yüzümüze gülüp sırtımızı hançerlemeye devam ediyorlar!

Amerikan, Alman, Fransız, İngiliz, İtalyan ayrımı yapmadan bütün çok sevgili dostlarımızı birbirinden ayırmadan belirtmeliyim ki birinin ötekinden tek farkı yok ne yazık ki!
Biri ötekinden sahtekâr ve ikiyüzlü!

Ama en yüzsüzü ve riyakârı kim diye soracak olursanız…

Tabii ki Almanya derim…

Meryem Aybike Sinan-Haber7

meryemaybike@gmail.com

Twitter: @aybikesinan

YORUMLAR 3
  • RTE 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben almanyada yasayan bir gurbetci olarak aynen katiliyorum.Törör örgütlerininen cok rahat hareket ettikleri bir yer.Kesinlikle bizleri zora sokacak bir planlari vardir.Bu arada ingiltere basbakaninin söyledigi laf dogru 3000 sene daha bekleriz.Alman vatandaslarinin nerdeyse yarisindan cogu Türkiyenin eu ya girmesine kesinlikle karsi.Bu arada elinize kaleminize saglik tesbitleriniz bence kesinlikle dogru.Cünkü Almanyada yasiyorum Türkiyenin hakkinda neler yazildigini konusuldugunu Türkiyenin istenmedigini maalesef burda sahit oluyoruz.
    Cevapla
  • huseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    ben en cok tayyib erdogan sonrasindan korkuyorum.milli egitimde son derece basarisiz kaldilar.gelecegimiz den endiseliyim.tekrar 28 subat a donmekten korkuyorum.Bu arada icimizdeki hainler i goz ardi etmeyelim.bence en buyuk tehlike icimizdeki hainler.butun tarihimizde bizleri yikanlar disaridan degil iceriden bunu unutmayalim
    Cevapla
  • turkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    gelcekten gusuncelerimi komumussunuz hakketten dogrudur tebrikler
    Cevapla