Sorun Kocaman mı?
Fenerbahçe ligeki en güçlü rakibi Galatasaray'ın 2 puan kaybettiği haftada Sarı Kırmızılı takımın Orduspor'a yenildiği skorla Kasımpaşa'ya yenilerek şansı değerlendiremedi. Ordu'daki çelmeden sonra halbuki İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Fenerbahçe'den iyi futbol bekleyenler yanıldı. Her iki takımı kantara koyarsak mutlaka Fenerbahçe ağır basar ama kantardaki ağır takım bazen maç kazanamıyor.
Düşünün Kasımpaşa'nın beyni Fenerbahçe'de beğenilmeyen Özer Hurmacı. Beğenilmeyen derken Aykut Kocaman Özer'i Fener'e kazandırmak için çok çalıştı ama olmadı. Bu sezon süper ligdeki en renkli takım olan Kasımpaşa kişilikli futbolunu Fenerbahçe maçında da sürdürmesine rağmen ilk yarıda gol olmadı. Her iki kalecinin ilk yarıda eline top değmedi diyebiliriz. Fenerbahçe ikinci yarıda çift forvete dönünce iki takım adına git, geller oldu.
FENERBAHÇE'YE NE OLDU?
Geçen sezon şike belasıyla uğraşan Fenerbahçe'nin gururlu futbolu özlenir oldu. Sarı Lacivertli takım futbol adına saha içinde doğruları yapamasa da geçen sezon rakiplerinden daha diri durarak büyüklüğünü gösteriyordu. Oysa bu sezon Emre'nin gidişiyle sorunlar hortladı. Emre gitti gitmesine ama Fenerbahçe'ye yapılan takviyeler öyle yabana atılacak cinsten değil. Meireles, Krasic, Hasan Ali Kaldırım, Kuyt ve Egemen. Bu isimler geldi ama Cristian. Stoch ve Alex artık hiç yok. Alex sanki boşlamış gibi. Cristian geçen yıl sorumluluk alıp oynadığı ve takımı oynattığı günleri unutmuş gibi. Ya Stoch. Yedek kalmaktan şikayetçi olan bir futbolcu böyle mi olur? Fenerbahçe taraftarı son iki sezondur sadece ve sadece Süper Final serisinde Avni Aker'de oynanan Trabzonspor maçında rahat etti. O maçın haricinde taraftar özellikle Galatasaray maçlarında rakibinin futboluna hayıflandı.
Fenerbahçe taraftarı bağrına her zaman bastığı Teknik Direktör Aykut Kocaman'la Kasımpaşa mağlubiyetinden sonra ipleri kopardı. CSKA maçıyla hortlayan Alex krizi büyüdü, büyüdü ve Fenerbahçe'nin büyük sorunu oldu. Kocaman Alex'i oynatır sorun, oynatmaz sorun oldu. Kocaman'ın oyuncu değişiklikleri hep sorun oldu. Kocaman'ın ilk 11 tercihi hep sorun oldu. Kocaman'ın Alex'i oyundan çıkarması sorun oldu. Şimdi sormak lazım. Geçen sezon bu değişiklikleri yapan Kocaman değil miydi? Fenerbahçe'yi en zor günlerinde oynatan Kocaman değil miydi? Geçen sezon bu yıl iyi olmayan futbolcuların performanslarını üst seviyede tutan Kocaman değil miydi?
Şimdi herkes Fenerbahçe'nin Mönchengladbach ve Beşiktaş maçlarında ne yapacağını merak ediyor. Fenerbahçe iki maçta da kazaya uğrarsa Başkan Aziz Yıldırım Kocaman'ın arkasında durabilecek mi? Aziz Başkan duracak mı durmayacak mı bilemiyoruz ama Sarı Lacivertli taraftar eski gol kralları Aykut Kocaman'ı çoktan sildi.
Nusret Odabaş-Haber7-Tümspor
-
Ahmet Gül 13 yıl önce Şikayet Etsorun yönetim kurulundan itibaren aşağıya doğru !. ..........................Beğen