B segmentinde yeni oyuncu: Suzuki Baleno

Suzuki Baleno’nun Avrupa tanıtımı, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2016 12:59 GÜNCELLEME 07.03.2016 12:59 Yeni modeller
B segmentinde yeni oyuncu: Suzuki Baleno
B segmentinde yeni oyuncu: Suzuki Baleno

Japon otomobil üreticisi Suzuki, bu yıl 86’ncısı düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda en yeni modeli Baleno’nun Avrupa tanıtımını yaptı.

Baleno’nun yılın ikinci yarısında Türkiye’ye getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Suzuki Genel Müdürü Ümit Karaarslan, Suzuki’nin 2020 yılına kadar her yıl yeni bir model tanıtma planını belirtti.

En hızlı büyümesi beklenen segmentler

Karaarslan, “Önümüzdeki yıllarda otomotiv sektöründe en hızlı büyümenin, küçük SUV, kompakt SUV, B segmenti ve A segmenti modellerde gerçekleşmesi bekleniyor. Suzuki’nin ürün gamı da bu büyüyen segmentlerle birebir örtüşüyor. Vitara’nın yanı sıra, bu yıl içerisinde Türk tüketicisi ile buluşturmayı planladığımız yeni Baleno ile de Suzuki olarak hedeflediğimiz pazar payına ulaşmak için önemli bir fırsatı yakalayacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Suzuki fiyatları

Ümit Karaarslan, Cenevre Otomobil Fuarı’nda Türkiye’deki Suzuki modellerinin fiyatlarını da ilk kez açıkladı. Suzuki Swift 49 bin 900 TL’den, Suzuki Vitara da 73 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR