Suzuki'den iki yenilik

Suzuki Ignis ve SX4 S-Cross modelleri, Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2016 16:09 GÜNCELLEME 28.09.2016 16:09 Yeni modeller
Suzuki'den iki yenilik
Suzuki'den iki yenilik

Suzuki’nin 2017 yılındaki en önemli yeniliklerinden ikisini temsil eden Ignis ve makyajlanan SX4 S-Cross modelleri, bu yıl 115’incisi düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

ÇEVRECİ IGNIS 

Ignis’te bir dizi çevreci teknolojiye de yer veriliyor. Suzuki’nin ilk kez Baleno ile tanıttığı, hafif ve rijit platformu üzerinde yükselen Ignis’te, elektrik destekli SHVS hibrit motor seçeneği de görev yapıyor. Ignis, önümüzdeki yıl Ocak ayından itibaren Avrupa’da satışa sunulması planlanıyor.

SX4 S-CROSS'UN MOTOR SEÇENEKLERİ YENİLENDİ

Suzuki’nin Paris’teki bir diğer yeni modeli olan SX4 S-Cross ise makyajlı yüzü ile otomobil tutkunlarının karşısına çıkıyor. SX4 S-Cross, ağırlıklı olarak ön yüzünde yapılan makyaj operasyonu ile çok daha rafine bir görünüme kavuştu. Aynı zamanda SX4 S-Cross’un iç mekanında da bir dizi yeniliğe gidildi.

Makyaj operasyonu ile birlikte SX4 S-Cross’un motor seçenekleri yenilendi. SX4 S-Cross’ta görev yapan 1.6 litrelik benzinli motor, makyaj operasyonunun arından yerini 1.0 litre ve 1.4 litrelik BOOSTERJET direkt enjeksiyonlu turbo motor seçeneklerine bıraktı.

Yeni modellerin 2017 yılı içerisinde Türkiye’de yollara çıkması planlanıyor.

YORUMLAR 1
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    sabırsızlıkla bekliyoruz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR