En iyi tasarım ödülü aldı!

Yeni Seat Ibiza, Red Dot Ödülleri’nde “En İyi Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 19.04.2017 12:55 GÜNCELLEME 19.04.2017 14:15 Yeni modeller
En iyi tasarım ödülü aldı!
En iyi tasarım ödülü aldı!

Red Dot, 1954 yılından bu yana kalite ve inovasyonu uluslararası ölçekte değerlendiriyor. Ürün Tasarımı kategorisi ise Red Dot Yarışması’nın en önemli dalı kabul ediliyor. 

2017 Red Dot Yarışması’nda, SEAT’ın Ibiza modelinin beşinci nesli olan Yeni Ibiza “En İyi Ürün Tasarımı” ödülüne layık görüldü.

Yeni Ibiza, ilk bakışta ikonik bir görüntüye sahip olan Full LED farlarıyla dikkat çekiyor. “X” şeklindeki ön tasarımı ise otomobile mükemmel bir dinamizm ve olağanüstü bir görsel güç katıyor. Kendine özgü bir karakter ve çevik görünüm ile bir araya gelen kusursuz oranlar, yeni SEAT Ibiza’nın kimliğini oluşturuyor.

Markanın en çok satan modeli

1984 yılında ilk kez satışa sunulan Ibiza, 5 nesildir SEAT’ın Barselona’daki merkezi Martorell’de tasarlanıyor. SEAT’ın tarihindeki en köklü model olan Ibiza, bugüne dek satılan 5,4 milyon otomobille markanın en çok satan modeli.

Yeni Ibiza'da araç içi LED ambiyans aydınlatmasına ek olarak 8 inçlik dokunmatik ekran ve Full Link bağlantı sistemi gibi gelişmiş teknolojileri içeren çeşitli kişiselleştirme imkanları da bulunuyor.

5. nesil Ibiza'nın Türkiye’de, yılın üçüncü çeyreğinden itibaren satışa sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 2
  • üveys 6 yıl önce Şikayet Et
    gerçekten mükemmel olmuş
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 6 yıl önce Şikayet Et
    2017 Seat ıbiza,nın kasası tamam eyer üzerinde 1.5 dizel ve benzinli 120 beygirlik motor da varsa başta bayanlar erkeklerden daha fazla bu arabayı seveceklerdir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR