SMS'li işçi kıyımı: Gece yarısı gelen mesajla öğrendiler!

CHP’li Adana Büyükşehir Belediyesi, personelin işine gece cep telefonu mesajıyla son veriyor. Bu şekilde çıkarılanların sayısı 1.750’yi bulacak.

ABONE OL
GİRİŞ 29.07.2019 08:17 GÜNCELLEME 29.07.2019 08:22 Yerel Yönetimler
SMS'li işçi kıyımı: Gece yarısı gelen mesajla öğrendiler!
SMS'li işçi kıyımı: Gece yarısı gelen mesajla öğrendiler!

31 Mart’taki seçimlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan CHP’li Zeydan Karalar, göreve geldikten sonra 10 Mayıs’ta başta İnsan Kaynakları ve eğitim Daire Başkanlığı olmak üzere belediye bünyesindeki; Ulaşım A.Ş., Altın Koza A.Ş., Yeni İmar A.Ş., ÇUFAŞ A.Ş. ve BELDETAŞ’a yazı gönderip, bin 750 kişinin işten çıkartılması talimatını verdi.

 

 

Geçen ay 370 kişi çıkarılırken işten çıkartılan bu kişilerin, ‘işsizlik maaşı’ alamaması içinde ‘İş Kanunu’nun 29. maddesi devreye konuldu. Belediye son olarak çalışanlara işten çıkarıldığını gece geç saatlerde cep telefonlarına yolladığı SMS’lerle bildirmeye başladı. AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, "Bankamatik işçisi kamuflajıyla yaklaşık bin kişi işinden edildi" diye konuştu.

AKŞAM

 

 

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • velhasıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Oy verirsen bu illet meclisine. Er veya geç görürsün zülmü zalimliği bu daha başlangıç daha İstanbulu var ankarası var bolusu var v.s.
    Cevapla
  • Akpliyiz AKPli 4 yıl önce Şikayet Et
    ATM MEMURLARI OTURDUĞUNUZ YERDEN PARA ALAMAYCAKSINIZ ARTIK OHHHH Çok İYİ OLMUŞ HAK ETMİŞLER :D
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeye kadro verilmemiş miydi. Vicdansızlar nasıl çıkarıyorlar? Reisten ve hükümetimizden bu tür mağduriyetlerin önlenmesi ve bir daha yaşanmaması için çözüm istiyoruz. Allah bunlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    kadro gelmedimiydi bu iscilere kim yalan söylüyor
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Adanalıların daha iyi günleri bu günler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR