Sinan Burhan, Mansur Yavaş’ın çalıştırmıyorsunuz iddiasını çürüttü

Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında söz alan Meclis Üyesi Sinan Burhan Mansur Yavaş’ın, “ yaptırmıyorlar, engelliyorlar, çalıştırmıyorlar” diyerek algı yaptığını ve sürekli bunu gündeme getirdiğini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2020 11:34 GÜNCELLEME 15.08.2020 11:40 Yerel Yönetimler
Sinan Burhan, Mansur Yavaş’ın çalıştırmıyorsunuz iddiasını çürüttü
Sinan Burhan, Mansur Yavaş’ın çalıştırmıyorsunuz iddiasını çürüttü

Ak Parti Altındağ Meclis Üyesi Sinan Burhan Ankara Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada Başkan Mansur Yavaş’ın sürekli şikâyet ederek algı yaptığını söyledi. 

 

Sinan Burhan şöyle devam etti,  “Biz hepimiz Ankara’nın farklı ilçelerinden seçilmiş meclis üyeleriyiz. Görevimiz Ankara’ya hizmet etmek esnafına, öğrencisine, çalışanına hizmet etmek. Ak Parti Gurubu olarak bugüne kadar bütün projelerde bunu düşünerek hareket ettik. Ak Parti’nin temel amacı hizmet siyasetidir. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak gören bir anlayıştadır. Kararların yüzde 97, 98’i oy birliği ile alınmıştır. Otobüs ile ilgili, İtfaiye ile ilgili, ASKİ ile ilgili konularda destek verildi.  Ak Parti Gurubu hiçbir şeyin önüne takoz koymuyor, hiçbir projeyi engellemedi. Ankara’da yaşıyoruz, Ankara bizim.” 

Burhan, Seçim Öncesinde Mansur Yavaş’ın birçok projeden bahsettiğini, daha sonrada “belediyenin bu kadar borçlu olduğunu bilmiyorum” dediğini hatırlatarak, Eğer bu konuda bir mazeret varsa, bütçe yoksa Mansur Yavaş verdiği sözleri yerine geçirmekte sıkıntı çekiyorsa bunu söyleyebilir. Ak Parti gurubu Ankara’nın menfaatine olan konularda destek verir. İkide bir “Yaptırmıyorlar, engelliyorlar, çalıştırmıyorlar” gibi bir yaklaşım doğru değil bu bir algı çalışmasıdır. Dedi. 

“Mansur Yavaş seçildiği günden bu yana ‘Bana hiçbir şeyi yaptırmıyorlar’ algısı oluşturmaya çalışıyor. Seçildiği günden bu yana neler yapıp neleri yapamadığını yıl bitmeden düzenleyeceğimiz toplantıyla görsellerle anlatacağız.

 

 

YORUMLAR 4
  • Adanalı. 3 yıl önce Şikayet Et
    Alkışlıyorum bu yalancıların yalanlarını yüzlerine vurduk laı için.
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Millet itiifakı tercihiyle siyasi rant bekleyerek seçilen Mansur bey herhalde İyi parti ve Hdp ye diyetlerini ödemekten çalışamıyor. Bir takım mecraların güdümüne girersen hizmet yapamazsın. Oysa Devlet ve yönetimiyle istişare içinde olsan başarıdan başarıya koşarsın. Ama şu bir gerçek ki; Belediye hizmet dönemi sonunda bal tutan parmağını yalayacaktır. Olan yine hizmet bekleyen vatandaşa olacak
    Cevapla
  • kale55 3 yıl önce Şikayet Et
    anlamıyorsunuz, siz takoz koymayın diye baştan dert yanıyor ki, siz de vicdan yapıp engelleme çıkarmayın diye, OYUNUNA GELİYORSUNUZ
    Cevapla
  • AFATSUM 3 yıl önce Şikayet Et
    ya ben bunu kabul etmiyorum oturdugun makam dert yanma makamı değil hükümet zamanında ne yapsa anayasa mahkemesine gidiyordu ana muhalefet iptal oluyordu o zaman onlarda ağlayaydı
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR