Mustafa Canbey Edremit’de yatırımları yerinde inceledi

Edremit İlçesini ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Canbey, yapımı devam eden spor kompleksi ve yurt inşaatında, aralık ayı sonuna doğru yer tespitinin yapılacağı Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.12.2023 12:40 GÜNCELLEME 03.12.2023 12:42 Yerel Yönetimler
Mustafa Canbey Edremit’de yatırımları yerinde inceledi
Mustafa Canbey Edremit’de yatırımları yerinde inceledi

Canbey; “Eser siyaseti anlayışıyla yüzyılda yapılabilecek sayısız yatırımları milleti için 22 yıla sığdıran AK Parti’miz her zaman umudun ve başarının adı olmuştur.” dedi.

EDREMİT İLÇE STADINDA TRİBÜN TAMAMLANMA AŞAMASINDA

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit ilçe stadında 500 kişilik tribünün tamamlanma aşamasına geldiğini belirterek çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Canbey, projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklendiğini ve tribünün yakında tamamlanacağını söyledi.

Beraberinde İl Müdürü Adem Özalp, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal ile spor kompleksinde açıklamada bulunan Canbey, Edremit'te nüfus yoğunluğu ve sporcu potansiyeli dikkate alınarak, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destekleriyle 500 seyircili ek tribünün tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Canbey, şunları söyledi: "Balıkesir'imizin bütün ilçelerinde biz gençlere spor yapma fırsatı ve sosyal ortamlar kazandırıyor, kazandırmaya da devam ediyoruz. Nüfus yoğunluğu ve sporcu potansiyeli nedeniyle Edremit'te tribün konusu yakından takip ettiğimiz bir projeydi. Şu anda ise çok önemli bir mesafe alındı. Tribün demirlerinin montajı sürüyor. İlçe başkanımız Ekrem Umutlu'yla birlikte daha önce bakanlığımız bünyemizde de girişimde bulunmuştuk. Müdürümüzle birlikte bunu takip ettik ve önümüzdeki günlerde Edremitspor tribünlerine kavuşmuş olacak. Çevre düzenlemesi ile de stadyumun çehresi değişecek." dedi.

Heyet ardından İlçe Gençlik Merkezi'nde öğrencilerle sohbet etti, temeli atılan ve yapım çalışmaları devam eden yurt binası ile, aralık ayı sonuna doğru yer tespitinin yapılacağı Edremit Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Milletvekili Canbey işçilerle çay içerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

CANBEY, ENGELLİLERİ DE UNUTMADI

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi.

Güre’de bulunan OnHann’da düzenlenen programa, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, kadın ve gençlik kolları üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı.

Hoş bir ortamda geçen programda konuşan Canbey, “ Önemli olan kafalarımızdaki engeli kaldırmaktır. Onlar hepimize birer emanet olan cennet ehli kimselerdir. AK Parti, engellilerin hayata katılımı konusunda çok önemli maddi ve manevi katkılarda bulunmuştur. Onların hayat içinde ayrı olmadıklarını hissettirmiştir.” ifadelerini kullandı.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR