Hanım Köylü 9. bölümde sürpriz gelişmeler - izle

TV ekranlarının ilgiyle takip edilen komedi dizisi Hanım Köylü, 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Hanım Köylü yeni bölümünde neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2016 17:40 GÜNCELLEME 18.06.2016 17:41 Yerli Dizi
Hanım Köylü 9. bölümde sürpriz gelişmeler - izle
Hanım Köylü 9. bölümde sürpriz gelişmeler - izle

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle izlenen ve her bölümüyle izleyenlere kahkaha tufanı yaşatan Hanım Köylü, bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümüyle yine bol kahkaha vaad ediyor. Peki Hanım Köylü'nün yeni bölümünde neler olacak?

HANIM KÖYLÜ 9. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ferit, İlkgün'ün yanında yakaladığı Bengisu'yu sonunda İstanbul'a göndermeyi başarır. Ancak bu hiç te kolay olmamıştır. Zira Ferit, Bengisu'yu İstanbul'a gönderebilmek için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalmıştır.

Ferit'in sırrını açıkladığını öğrenen İlkgün, Ferit'e karşı tavır alır. Ferit, haklılığını İlkgün'e kanıtlamak için zaman yaratmaya çalışmaktadır. Öte yandan karavana Cüneyt’i görmeye gelen  Songün’den babasının ve Erol’un evde olmadığını öğrenir.

Bunu fırsat bilerek eve İlkgün’ü görmeye giden Ferit, hem kendi babasına hem de Düzgün’e yakalanır. Düzgün ile  Fikri’nin arası ramazan münasebetiyle düzelmiştir.

Ancak  Fikri’nin köydeki İsmaillere olan yakınlığı, Düzgün’le arasının tekrar bozulmasına neden olur. Diğer yandan Koptagel, köyde paylaşılamayan adam pozisyonundadır.

Bir yandan Düzgün kızını Koptagel’e vermeyi planlarken bir yandan da Döne sürekli Koptagel’in peşindedir. Koptagel’in aklı fikri ise; İstanbul’dan getirtmeye çalıştığı minibüsündedir.

Hanım Köylü, yeni bölümüyle 18 Haziran Cumartesi akşamı yani bu akşam, saat 20:00'de Star TV ekranlarında.

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit İlkgün’ün  peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan  ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte  İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır. Ferit bunu engellemek için elinden geleni yapar. Öte yandan  Ferit  bu piknikte babası ile Düzgün’ün arasını iyice yumuşatmak için   çeşitli planlar yapar.  

Öte yandan  İstanbul’a döndü sandığı Bengisu ise İsmaillerin evinde yaşamaya başlamıştır. İsmailler Ferit’i zor durumda bırakmak için evlerine aldıkları Bengisu yüzünden kendileri zor zamanlar  yaşarlar.

Koptagel’in  başı ise gerçekten derttedir.  Fikri’nin büyük oğlu yalanı  Koptagel’i zor durumda bırakır.  Bir yandan  Döne’nin  kendisine olan aşırı ilgisi bir yandan  Reşat’ın Elmas’a olan aşırı ilgisi Koptagel’i iyice çileden çıkarır. Ramazan pikniğinde  bir yolunu bulup Reşat’a  unutamayacağı bir ders verir.

YORUMLAR 2
  • hülya hülya 7 yıl önce Şikayet Et
    dizi 13 bölümde final
    Cevapla
  • ferat çakır 7 yıl önce Şikayet Et
    güzel film
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR