Paramparça Sezon finali fragmanı - İZLE!

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Paramparça'nın 71. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2016 08:51 GÜNCELLEME 20.06.2016 08:52 Yerli Dizi
Paramparça Sezon finali fragmanı - İZLE!
Paramparça Sezon finali fragmanı - İZLE!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen Paramparça, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu akşam ekranlarınızda olacak. Paramparça 71. bölümü ile sezon finali yapıyo Paramparça'nın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekranları karşısına kilitleyen Paramparça'da bu hafta, Dilara, Harun'u terk ediyor. Harun ise Mahide hanımın kendi arkasından iş çevirdiğini öğreniyor. Şimdi Mahide hanıma hesap sorma zamanı gelmiştir. Peki Paramparça da bu hafta neler olacak? Dilara ve Harun ayrılacak mı? Detaylar haberimizde...

Paramparça 71. bölüm sezon finalinde neler olacak?

Dilara, Mahide hanım ve Harun'un iş birliği yaparak kendisine tuzak kurduklarını düşünmektedir. Bu sebeple Harun'u terk eder.

Harun ise, Mahiede hanım'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenir ve Mahide hanıma hesap sorar.

Öte yandan Candan, her şeyi geride bırakmak istemektedir. Bunun için Ozan'a yurtdışına kaçmayı teklif eder. Ancak hiç bir şey Candan'ın planladığı gibi gitmeyecektir.

Özgür, ölüm tehdidi altında!

Hazal'ın evlenme ısrarları ve Yeliz'in hamilelik baskısından iyice bunalan Özgür, bu kez ölüm tehdidi altındadır. Zira Özgür'ün evine yerleşen Hazal, Yeliz'in hamile olduğunu öğrenir ve bu kez kendisini kaybeder. Elinde bıçakla Özgür'e saldırır.

Cihan şoke eden gerçeklerle yüzleşiyor!

Cihan'ın tüm yasaklamalarına ve itirazlarına rağmen Cansu, Deniz'den ayrılmaz ve hatta evden kaçarak evlilik kararı alır. Ancak nikah salonunda onu bir sürpriz beklemektedir.

Diğer yandan, Cansu’nun peşine düşen Rahmi Bey, yakın arkadaşı sandığı Çolak Burhan’ın gerçek kimliği ile yüzleşir. Çolak Burhan, Cihan’a kız kardeşinin ölümü ile ilgili yıllardır kendisinden saklanan gerçeği de açıklar.

Rahmi Ney, intihara teşebbüs ediyor!

Ortaya çıkan bu olayların ağırlığını kaldıramayan Rahmi Bey, Cihan'ın ofisinde intihar etmeye kalkar. Ancak Rahmi Bey, silahı ateşlediği sırada yalnız değildir. Cihan, Mahide hanım ve Ayşe'de oradadır. Peki vurulan kimdir?

Paramparça, nefeslerinizi tutarak izleyeceğiniz sezon finali bölümüyle 20 Haziran Pazartesi akşamı yani bu akşam, saat 20:00'de Star TV ekranlarında...

Paramparça 71. bölüm fragmanı yayınlandı - İZLE!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR