Deli Demir'den Okan Bayülgen'e sert tepki

TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin oyuncusu Mehmet Çevik, "Sanatçı gözünden 15 Temmuz ve sonrası" isimli söyleşide vatandaşlarla buluştu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2016 22:12 GÜNCELLEME 19.11.2016 22:24 Yerli Dizi
Deli Demir'den Okan Bayülgen'e sert tepki
Deli Demir'den Okan Bayülgen'e sert tepki

"Diriliş Ertuğrul" dizisinde "Deli Demir" rolünü oynayan sinema sanatçısı Mehmet Çevik, Afyonkarahisar'da "Sanatçı gözünden 15 Temmuz ve sonrası" adlı programda, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde dizi ekibine yönelik yapılanların hoş olmadığını söyledi.

"KİMSENİN EDEPSİZLİK ETMEYE HAKKI YOK"

Programda, dizi oyuncularına yapılanın ortada olduğunu aktaran Çevik, "Herkesin gelmesi gereken son nokta edeptir. Hiç kimsenin oturduğu sırça kümeslerden Diriliş Ertuğrul dizisine dil uzatmaya, espri malzemesi yapmaya, edepsizlik etmeye hakkı yok. Diriliş Ertuğrul dizisine, çalışanlarına setteki en arka plandaki insanın emeğinin üzerine bir espri malzemesi yapılmasını ben protesto ediyorum." diye konuştu.

Çevik, birçok ödül törenine katıldıklarını belirterek şunları kaydetti:

"O ödül törenindeki arkadaşlarımızın hepsini kastetmiyorum ama bazılarının sadece icracı olduklarını, sanatçı olmadıklarını düşünüyorum. Bence sanatçılar 'Diriliş Ertuğrul' ekibiydi, kendilerini yapılan saygısızca unsurları edeplice göğüsleyip dışarı çıkabilme olgunluğunu gösterdiler. Milletim adına üzülmüyorum çünkü milletimiz 'Diriliş Ertuğrul' dizisine gösterdikleri ilgi ile bu ayrımın farkında olduklarını gösterdi."

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR