Elif 421.bölüm fragmanı | Melek Yusuf'tan süpheleniyorum

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisi 421.bölüm fragmanı yayınladı. Peki sevilen dizi Elif'in yeni bölümünde neler olacak?

ABONE OL
GİRİŞ 09.12.2016 17:39 GÜNCELLEME 09.12.2016 17:39 Yerli Dizi
Elif 421.bölüm fragmanı | Melek Yusuf'tan süpheleniyorum
Elif 421.bölüm fragmanı | Melek Yusuf'tan süpheleniyorum

MELEK YUSUF’TAN ŞÜPHELENİYOR

Elif’te bu akşam Ümit, Yusuf’u yolundan çekmek için hain bir plan hazırlar. Bu plan sonunda amacına ulaşır. Melek artık Yusuf’a olan güvenini kaybeder. Peki Yusuf bu durumu değiştirebilecek mi?

421. BÖLÜM

Ümit, Elif’i ele geçirmek için Yusuf’la yakınlıklarından faydalanmaya çalışır ve yaptığı her şeyin suçunu da Yusuf’a atar. Fakat planı başta tıkır tıkır işlese de Elif’in aklı ve kalbi ona bir şeylerin ters gittiğini hissettirir. Ümit’in kurduğu tuzak Melek’le Yusuf’u aynı harabede karşı karşıya getirir.  Yusuf, istemeden öyle bir şey yapar ki, bugüne kadar Melek’le Elif’i korumak için yaptığı her şey boşa çıkar. Melek ise bu yüzden Yusuf hakkında yanlış fikirlere sahip olur. Acaba Yusuf kendini aklayabilecek mi?

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19:50’de Kanal 7’de…

Yönetmenler: Mahmut Kaptan -Betül Sevim 
Görüntü Yönetmenleri: Mukadder Kızılca -Vedet Dikmetaş 
Senaryo: Rüya İstanbul 
Müzik: Korhan Nart 
Uygulayıcı Yapımcı: Önder Öngüç 
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Gülçin Tunçok, Dilara Uzer, Hakan Bozyiğit, Hasan Ballıktaş, Batuhan Soncul, Derya Şen, Beril Ada Yeşil, Umut Ölçer, Gürhan Gülbahar, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Deniz İrem, Asuman Kostak, Efsun Akkurt, Müge Esmeray, Umut Özkan, Merve Kayaalp, Esra Öztop, Emre Çaltılı, Serhat Üstündağ 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR