Elif 425.bölüm fragmanı nefes kesti!

15 Aralık perşembe günü Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşacak olan Elif 425.bölümünde neler olacak? Her bölümüyle seyirciyi heyecanlandırmayı başaran Elif yeni bölüm fragmanı yayınladı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2016 17:35 GÜNCELLEME 15.12.2016 17:35 Yerli Dizi
Elif 425.bölüm fragmanı nefes kesti!
Elif 425.bölüm fragmanı nefes kesti!

ELİF 425.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Elif’te bu akşam Selim, yaşananların sorumlusu zannettiği Yusuf’u karakola şikâyet eder. Yusuf ise kendinden emin olarak gittiği karakolda çok büyük bir sürprizle karşılaşır.

YUSUF KARAKOLDA KENDİNİ NASIL SAVUNACAK?

Selim, yaşanan olayların sorumlusunun Yusuf’a hesap sormak ister ve onu karakola ihbar edeceğini söyler. Kendinden emin olan Yusuf ise hemen kabul eder ve karakola giderler. Bu arada ortadan kaybolan Ümit ve Arzu, evli numarası yaparak Ümit’in bir aile dostunun yanında saklanır. Arzu her ne kadar bu durumdan şikâyetçi olsa da bu oyun Ümit için keyifli bir hal alır. Kendinden emin bir şekilde karakola giden Yusuf, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Yoksa Arzu ve Ümit’in günahlarının bedelini Yusuf mu ödeyecek?

Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 19:50’de Kanal 7’de…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR