Şakalaşırken yanlışlıkla kendini öldürdü

Zonguldak’ta bir şahıs, arkadaşlarıyla şakalaştığı esnada silahının kazara ateş alması sonucu boynundan vurularak hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2023 17:37 GÜNCELLEME 26.05.2023 17:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Şakalaşırken yanlışlıkla kendini öldürdü
Şakalaşırken yanlışlıkla kendini öldürdü

Edinilen bilgiye göre, olay öğlen saatlerinde Gazipaşa Caddesi'ndeki bir apartmanın 4’üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, 45 yaşındaki Erdoğan Hasret arkadaşlarıyla şakalaştığı esnada silahının kazara ateş alması sonucu boynundan vuruldu. Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hasret, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Savcının incelemesinin ardından Erdoğan Hasret’in cansız bedeni otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erdoğan Hasret’in cezaevinden yeni çıktığı ve kaçak maden ocağı işletmeciliği yaptığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • zafergülten 2 yıl önce Şikayet Et
    bay muhalif,yorumuna bakılırsa şüpheli konumundasın,sen mi öldürdün yoksa
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    bencede bu iş araştırılmalı elinde silah ateşlendiğine dair delil varmı otopside çıkar.insan elinde silah tutarken yüde 90 çevreye doğru tutar kendine doğru tutma ve ateşleme ihtimali çok zayıf ve tetik düşmesi az ihtimaldir.
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gülmek-güldürmek için yapılır. Bu gülmek-güldürmek yerine öldüğüne göre demek ki şaka yapmamış. Orada başka bir şeyler olmuş da neyse...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada boş boş yorum yapanlar var yok hapisaneye girmis yok adam olamamış, büyük konuşmayın kardeşim kimseyi kinamayin, bizler beseriz hem öyle insanlar varki şerefi namusu icin tursak hale geliyorlar.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    eceli gelmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR