Aldatma belirtileri neler? Aldatan erkek affedilmeli mi?

Çok sevdiğiniz ve ondan asla şüphe etmeyeceğiniz eşinizin aldattığını öğrendiğinizde nasıl bir yöntem izlemeniz gerektiğini biliyor muydunuz? 'Aldatan eşime ikinci bir şans vermeli miyim?' diyorsanız bu haberi mutlaka okumalısınız. İşte aldatma belirtileri ve izlenmesi gereken yöntem...

ABONE OL
GİRİŞ 27.03.2019 15:40 GÜNCELLEME 27.03.2019 15:44 Aile
Aldatma belirtileri neler? Aldatan erkek affedilmeli mi?
Aldatma belirtileri neler? Aldatan erkek affedilmeli mi?

Hayatınızı birleştirme kararını aldığınız kişi ile evlendikten sonraki ilk zamanlar, her şey gözünüze toz pembe gelebilir. Herhangi bir konuda fikir çatışması yaşasanız bile o an eşinizi alttan alıp, düşüncelerini hoşgörü ile karşılayabilirsiniz. Ancak bu sorunların giderek büyümesi ile işler değişebilir, yaşanabilecek ufak tefek sorunlar bile bir zaman sonra aşılamayacak sorunlar haline gelebilir.

Günümüzde tartışmanın sıklıkla görüldüğü çiftlerde, yaygın olarak görülen sorunlardan bir tanesi de çoğunlukla erkeklerin eşleriyle olan tartışmalarından sıkılıp, çareyi başka kişilerde görmesinden dolayı ortaya çıkan aldatmalardır.

Aldatmanın görüldüğü bir ilişkide, çiftin boşanmasının mı yoksa aldatan kişiyi affederek ikinci bir şansın verilmesi ya da verilmemesi gerektiğine yönelik tartışmalar hala sürmektedir. Eşleri tarafından aldatılan kadınlar, acı gerçek ile karşılaştıkları zaman bundan sonraki yaşantıları için karar verirken eşleri, varsa çocukları ve aile üzerindeki etkisini göz önünde bulundurarak eşlerini affetme ihtimalleri yüksek olabiliyor.

'Bir kere yapan bir daha yapar' düşüncesi hakim olan kimselerden dolayı eşini affetme konusunda kararsız olan kadınlarda vardır. Bu görüş kişiden kişiye göre değişse de genellikle olumsuz olarak sonuçlanır. Dinimizce de aldatan erkeği boşamak caiz olarak görülmektedir.

ALDATMANIN BELİRTİLERİ NELERDİR?

- Eşiniz normalde dış görünüşüne önem vermeyip son zamanlarda bakımıyla ilgili daha çok ilgileniyorsa,

- İşi olmadığı halde mesaiye kalacağını bahane ederek eve geç geliyorsa,

- İş yerinde ya da çevresindeki bir kıza/erkeğe karşı ilgi artmış ve sürekli ona yardımcı olmak istiyorsa,

- Bedensel olarak sizin yanınızda ama ruhen kafası başka yerdeyse,

- Eşiniz sizi paranoyak, deli ya da aşırı kuşkucu olmakla suçluyorsa,

- Telefonunu eline aldığınızda abartılı tepkiler veriyorsa, ne yazık ki aldatılma gerçeği ile karşı karşıya olabilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR