Bitmek üzere olan evlilik nasıl kurtarılır?

Eşler arasında çıkan problemlerin çözüme kavuşması için dikkat edilmesi gerekenleri sizler için ele aldık. Evlilikte yaşanan sorunlar nasıl giderilir?

ABONE OL
GİRİŞ 30.11.2018 16:06 GÜNCELLEME 30.11.2018 16:37 Aile
Bitmek üzere olan evlilik nasıl kurtarılır?
Bitmek üzere olan evlilik nasıl kurtarılır?

Evlilikteki eşler arasında çıkan ufak tefek sorunların çözümü çoğunlukla kadın tarafında son bulur. Önemsenmeyecek bir durummuş gibi görünen ama çözülmediği zamanda giderek büyüyen iletişim problemlerinde bir tarafın muhakkak altın alması gerekir.

'Yuvayı dişi kuş yapar' sözü düşünülürse kadın kısmına biraz daha büyük iş düşmektedir. Erkekler daha düz bir bakış açısına sahip oldukları için kadınlar gibi çok boyutlu düşünemez ve sorunları çözemezler.

Bu yüzden de tartışma esnasında bir tarafın mutlaka sakinliğini koruyup, eşini yatıştırması gerekiyor. Evlilikte görülen sorunların çözüme kavuşması için sabır, anlayış ev fedakarlık olmazsa olmazdır.

EVLİLİKTE GENEL SORUNLAR NELER?

Eşler arasında yaygın olarak görülen sorunlardan bir tanesi de kişinin kendisinin 'Ben böyleyim' kalıbına sokup kendisinin dokunulmazlığını ilan etmesinden kaynaklanır.

'Ben böyleyim' kalıbı ise başlı başına bir kavga sebebidir. Böyle durumlarda probleme problemle karşılık vermek, ilişkiyi yıpratmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR