İngiliz devinden Hakan Çalhanoğlu bombası!

Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan Çalhanoğlu için İngiliz devi Manchester United'ın 5 yıllık bir kontrat önereceği ifade ediliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2020 20:16 GÜNCELLEME 28.10.2020 20:16 AVRUPA LİGLERİ
İngiliz devinden Hakan Çalhanoğlu bombası!

Milan'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hakan Çalhanoğlu, yeni mukavele görüşmelerinden memnun olmadı. Milli yıldız için İngiliz devi Manchester United'ın 5 yıllık bir kontrat önereceği ifade ediliyor.

 

İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, bu sezon gösterdiği performansla takımının vazgeçilmez isimleri arasında yerini aldı. 26 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

5 YILLIK KARLI TEKLİF

 

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre milli futbolcu, Milan'ın kendisine önerdiği yıllık 3 milyon euroluk teklife sıcak bakmıyor. Beklentilerinin altında bir teklif sunan Milan'a karşılık İngiliz devi Manchester United'ın, yıldız ismin kapısını 5 yıllık ve oldukça karlı bir teklifle çalacağı kaydedildi.

MILAN'LI YÖNETİCİLERLE YENİDEN BİR ARAYA GELECEK

Milan'la bu sezon çıktığı toplam 8 karşılaşmada 4 gol atan ve 4 de asist yapan Hakan Çalhanoğlu'nun, önümüzdeki günlerde yeniden Milan'lı yöneticilerle bir araya geleceği belirtildi.