Beşiktaş'tan iki bomba birden! 2,5 yıllık anlaşma

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, görüşmelere başladığı Orlando City'den Cyle Larin ve Alanyaspor'dan Vagner Love'ın transferinde mutlu sona ulaştı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.01.2018 15:06 GÜNCELLEME 26.01.2018 17:54 Beşiktaş
Beşiktaş'tan iki bomba birden! 2,5 yıllık anlaşma

Beşiktaş iki hafta önce kadrosuna kattığı Kanadalı forvet Cyle Larin için Orlando City ile anlaşma sağladı.

MLS ekibi Orlando City'nin Larin'in 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve lisans için gereken evrakları göndermeyeceğini bildirmesinin ardından konuyu FIFA'ya taşımak ve süreci uzatmak istemeyen Siyah Beyazlılar, bonservis ödeme yoluna gitti. Orlando City ile 2 gün süren pazarlıkların ardından 1.8 milyon euroluk rakamda anlaşan Beşiktaş, kısa sürede Larin için KAP açıklaması yaparak lisans işlemlerine başlayacak.

 

 

VAGNER LOVE İLE 2,5 YILLIK ANLAŞMA

Bu arada Siyah-beyazlılar, Vagner Love'u 2.5 yıllığına kadrosuna kattı. Beşiktaş, 33 yaşındaki yıldıza yıllık 2.2 milyon Euro ödeme yapacak.

Siyah-beyazlı kulüp, Aytemiz Alanyaspor'a ise 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor.

Love, Süper Lig'de 42 maçta 33 gol kaydetti.

ALANYASPOR DA DOĞRULADI

Bu transferi Alanyaspor cephesi de doğruladı. Kulübün İkinci Başkanı Kamil Köseoğlu, "Bizim için de, Beşiktaş için de hayırlı olsun. İyi bir transfer oldu bizim için de. Vagner Love'ın alacaklarından vazgeçtiği doğru. 900 bin euro alacağı vardı ondan vazgeçti." ifadelerini kullandı.