Orman'dan TFF'ye çok sert Quaresma sözleri

Beşiktaş Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün sponsorluk anlaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 09.03.2018 11:47 GÜNCELLEME 09.03.2018 14:30 Beşiktaş
Orman'dan TFF'ye çok sert Quaresma sözleri

Quaresma'nın 5 maçlık cezasının onanmasıyla ilgili konuşan Orman; "Bizim hangi cezamız indirildi? Hamdolsun bize özel muamele var. Quaresma'nın yaptığını doğru bulmuyorum, bu ilk değil ve genelde rakibimiz ile oynadığımız maçlarda bazı futbolcularımız üzerine bu tarz şeyler yapıyorlar. Önce kibirli, sonra da kollanan Beşiktaş şeklinde bir algı yapıldı. Beşiktaş'ın böyle bir beklentisi yoktur, beklentisi olan da namerttir. Geniş bir kadromuz var ve Quaresma'nın da yerini dolduracağız.

Lens ile zaten konuştum, çok tecrübeli bir futbolcu. Hocamız Lens'e görev verirse zaten elinden geleni yapacaktır, şampiyonluk yolunda bize büyük katkı sağlayacaktır. İki senedir benzer olaylar ile karşı karşıya kaldık, şampiyonluk olduk. Bu sene de benzer bir şeyin yaşanacağını ve yine şampiyon olacağımızı düşünüyorum" dedi.

"FENERBAHÇE RAKİBİMİZ DEĞİL"

 

 

Ligdeki yarışa da değinen Fikret Orman; "Türkiye'nin en büyük kulübü Beşiktaş üzerinde bir gerginlik yaratılmak isteniyor. Galatasaray ile de oynadık, Fenerbahçe ile oynadık, gördük. Fenerbahçe bizim direkt rakibimiz değil. Şampiyonluk yolundaki en büyük iki rakibimiz (Maç olarak) Galatasaray ve Başakşehir. Biz artık bu maçları düşünüyoruz, Fenerbahçe maçını geride bıraktık" sözlerini kullandı.

AYKUT KOCAMAN AÇIKLAMASI

Aykut Kocaman hakkında da konuşan Orman, "Aykut hoca değerli bir rakibimizin hocası. Lig maçımızı oynadık, şimdi kupada da bir maç oynayacağız. Algı üzerinden yaratacağınız şeyler sahada ters dönüyor. Biz top oynayacağız, %70 top bizde olacak ve stada gelerek para veren taraftarımız bizi izlediği zaman hakkını helal edecek. Algı üzerinden futbol oynanmıyor, herkes de bunu görmüştür. Fenerbahçe ile Akhisar maç yapıyor, Beşiktaş orada ne işi var. Aykut Kocaman'ın babası çok iyi Beşiktaşlıdır, Divan Kurulumuzdadır. Aykut hocayı da severiz, kötü bir şey söylemek istemem" ifadelerini kullandı.