Konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar

Haber7 yazarı Esra Elönü ABD başkan adayı Joe Biden'ın "Türkiye'de muhalefetle bir olup Erdoğan'ı devireceğiz" sözlerine ve bu sözler sonrası muhalefetten gelen tepkiyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Elönü, "konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar. Bu Bidon çanakları olayı iyice tüy dikerek Erdoğan projesine bağlamaya çalışıyorlar lakin beyin hücreleri takatsiz." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 13:48 GÜNCELLEME 16.08.2020 13:48 GÜNCEL
Konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar

İşte Elönü'nün o yazısı;

 

Şaşırma duygumuzu bir paslı bisiklet gibi bodruma indirdik. Şaşırmalarımız da kullanılmamaktan paslı. Şöyle ağız tadıyla hissedeceğimiz bütün duyguların cenazesini kaldırdılar.

Hepiniz görmüşsünüzdür ABD’de Başkanlık seçimlerinde Trump’a rakip olan Joe Biden’in gevişli videosunu. Bay Bidon çok endişeli. Bay Bidon, muhalefetin ipini yağlıyor. Kısacası , İstanbul’u nasıl bir çift plaj terliğine verdiysek başka terliksiler bulup Başkan Erdoğan’ı  devirmeliyiz diyor Pazar Bidonu.

 

Yürüyen Villasının terapiyle sökülen kiremitlerine ağlayan Yılmış Özdil aynı şekilde Doğu Akdenizde ölen balıklara ağlayıp levrek levrek zırlıyordu. Evet balıklara ağlıyormuş ama Bidon gibi köpek balıklarına ağlıyormuş meğer. Foto netleşti.

Resmen itiraf ediyor bu içerideki Bidona çanak tutan çamur muhalefetle nasıl düet halinde olduklarını . Şuraya bakar mısınız? İçimizdeki muhteris jelatinlere sarılı sarma yaprağı logolu pırtıcıkların ve omurgasızlık hastalığına deva olamamış imitasyon devacıların Dış Mihrak dendiğinde kaportalarının ve tamponlarının neden ayrı oynadığını anlatıyor işte.

Bidon endişeli çanaklar da tırsak . Bidon bunları dürtüyor videoda.

Hey Bidon buradayız. Sen Eski Türkiye’yi özledin anlaşıldı. Eteklerini yalayanlara kemik atmayı özledin sen. Öyle içimizde bariton havlayanları seçtin de dinazor barınağına müşteri arıyorsun . Sen Maklube de yemişsindir.  Bu toprakları yemek senin yediğin Pensilvanya peçetesine tırnağına benzemez. Kendi meclisinde mabad dikizleyen leş gözlerinle bu topraklara bakamazsın bile.

Sen 15 Temmuzda ağzına atlet tıkanmış Tank egzozusun  Bay Bidon unutma! 

Şimdi karıştırdıkları haltçı başı bunları satınca muhalif tesisat sessiz kaldı. Beş saat sonra Bidona damlayan CHP Sözcüsü Öztrak şöyle diyor “ Biden,  Erdoğan’ın değirmenine su taşımaktan vazgeçsin”

Bunlardaki yüzden dağ yoluna asfalt olur o derece kalın. Bu konuşma sızdığı için nereden tutuşacaklarını şaşırdılar. Bu Bidon çanakları olayı iyice tüy dikerek Erdoğan projesine bağlamaya çalışıyorlar lakin beyin hücreleri takatsiz.

Eğer kabul ederlerse, Kılıçdaroğlunun neden Temmuz günü bir anahtarlık gibi terliğinin içine kıvrıldığı ortaya çıkacak.

 Eğer kabul ederlerse “ Teröristlerle neden halay başı poz verdikleri” daha net anlaşılacak. Eğer kabul ederlerse beyin sünepesi bir plaj terliğinin neden  İstanbulda yapacak hizmet değil yatacak şezlong aradığı aşikar olacak.

Fatih Sultan Mehmetin türbesini tekmeledikçe hangi Bidondan ses geleceğini biliyorlar çünkü.

İşte şimdi bu alçakların en yükseği olmaktan duyduğumuz şerefle olacakları izleyelim.

İşte şimdi düşün birbirinize bir taraflarınızı kırın ..

Görelim, alçağınızda sakladığınız bidonları çanakları devirelim.