Kılıçdaroğlu Joe Biden yerine Erdoğan'ı hedef aldı

ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği hadsiz ifadelerden sonra tepkiler çığ gibi yükselirken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'e tepki göstermek yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef gösterdi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kılıçdaroğlu'na talihsiz açıklamalarının ardından sosyal medya hesabından yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.08.2020 17:00 GÜNCELLEME 16.08.2020 17:30 GÜNCEL
Kılıçdaroğlu Joe Biden yerine Erdoğan'ı hedef aldı
Kılıçdaroğlu Joe Biden yerine Erdoğan'ı hedef aldı

Joe Biden'in ""Erdoğan'ın bedel ödemesi lazım." sözleriyle Türkiye'de muhalefet ve darbeyi destekleyeceklerini açıkça itiraf etti. Skandal sözler sonrası Türkiye'den tepkiler çığ gibi yükselirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Joe Biden'in Türkiye'yi hedef alan küstah açıklamalarına karşı çıkmak yerine yine hedefine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı aldı.

 

JOE BİDEN YERİNE ERDOĞAN'I HEDEF GÖSTERDİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Biden'in Türkiye'nin bağımsızlığını ve demokrasisini hedef alan skandal açıklamalarına tepki göstermek yerine, "Beni üzen şey şu; gerçekten de 7 ay önce söylenen bu sözlere dışişleri bakanının tepki vermemesi, Erdoğan'ın tepki vermemesi, Fahrettin Altun'un tepki vermemesi, kendi kadrolarının tepki vermemesi ve 7 ay sonra da bunun Türkiye'nin gündemine getirilmesi." sözleriyle Erdoğan'ı hedef aldı. 

 

Kılıçdaroğlu,  "Neden? Gerçekten merak ediyorum. Acaba yine birileri 'Bunu kullanın, deliğe süpürmeyin' mi dedi. Biz bunları merak ediyoruz." cümleleriyle adeta Biden'in Türkiye karşıtı söylemlerini görmezden geldi.

FAHRETTİN ALTUN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA NET YANIT

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına ise ilk tepki İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi.

Altun'un açıklamalarından satır başları:

ABD’de bir başkan adayı muhalefetle iş birliği yapıp Cumhurbaşkanımızı devireceğini söylüyor. Muhalefetin başı “olmaz öyle şey“ demek yerine konuyu gündeme getirdiğim gerekçesiyle bana saldırıyor. Devlet ciddiyeti gereği bu üsluba misliyle mukabele etmiyor ancak esefle kınıyorum.

YORUMLAR 289 TÜMÜ
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam normal değil, Türkiye savaşa girse düşmanla birlik olur gibi davranıyor, bu kadar da Erdoğan düşmanlığı olmaz ama..
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşanan olaylar Erdoğan'ı çoktan aştı, bunlar açıkca Türkiye düşmanlığına dönüştü. Chp bir güvenlik sorunu.
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    osmanlıya düşman olup ,ingilizle işbirliği yapan parti şimdi Türkiye ye düşmanlık yapıyor chp asla kendi ülkesini düşünmez şimdi de amerika ve batılılarla iş tutuyor bu ülkeyi de yıkıp 100 bin kilometre kareye düşürüp sonra bakın size cumhuriyeti armağan ettik diyecekler .
    Cevapla
  • Intikam 3 yıl önce Şikayet Et
    Her Hain gibi sizinde sonunuz illaki gelecektir
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Kayıtları KK ya vermemişler mi? Ne kadar ayıp etmişler! Söyle meclis kürsüsnden sallayıp bir kontrollu tepki vermesinden mahrum bırakmışlar Türkiye'nin Sisi'si olmaya aday adaylarını.
    Cevapla
  • medo 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP o tetikçiliği üstlenmeye çoktan razı. Hatta gidip bu işler için bizi kullan diye yalvardılarsa hiç şaşmayın. Bunlar Erdoğan'ı devirmek yani Türkiye'nin elini kolunu bağlayıp bir yüz yıl daha ah vah diye hayıflanmamız için şeytanla bile işbirliği yaparlar. İşte yüz yıl önceki yedikleri hurmalar şimdi başımıza bela, burnumuzun dibindeki yüz yıllardır bize ait olan meis ve diğer adaların, yüz yıllardır bize ait petrol fışkıran toprakların peşkeş çekilmesi gibi.
    Cevapla
  • Ufuk Kürkaya 3 yıl önce Şikayet Et
    Canan Kaftancıoğlu nun "bir şekilde iktidar değişecek" dediği zamana bakın, durumu daha net anlarsınız..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR