İstanbul’da 3 ilçede helikopter destekli denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy'de helikopter destekli asayiş denetimi yaptı. 40 noktada yapılan denetimlere polis helikopteri de havadan destek verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 00:05 GÜNCELLEME 25.09.2024 00:05 GÜNCEL
İstanbul’da 3 ilçede helikopter destekli denetim

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ümraniye, Ataşehir ve Kadıköy'de genel asayiş denetimi yaptı. 40 noktada eş zamanlı olarak yapılan denetimde, durdurulan araçlar didik didik aranırken, sürücü ve yolculara da Genel Bilgi Toplama (GBT) yapıldı. Denetime, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, motosikletli polis ekipleri, Önleyici Hizmetle Şube Müdürlüğü ekipleri katılırken, polis helikopteri de havadan destek verdi.

KAYNAK : DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR