Mustafa Çelik Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Milli Görüş hareketinin emektarlarından, Mustafa Çelik Hoca son yolculuğuna uğurlandı.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2024 00:06 GÜNCELLEME 25.09.2024 01:52 GÜNCEL
Mustafa Çelik Hoca son yolculuğuna uğurlandı

İlme Hizmet Vakfı kurucusu ve Eyüpsultan Münzevi Camii emekli İmam Hatibi Mustafa Çelik Hocafendi Eyüpsultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Çelik Hocaefendi, 78 yaşında tedavi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde vefat etmişti. İmam Hatip ve Kuran Kursu talebelerinin elinden tutarak büyük destekler ve imkânlar sunan Mustafa Çelik Hoca, ağırlıklı olarak hizmet verdiği İstanbul’da yetiştirdiği çok ayıda talebesi ve sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Mustafa Çelik Hoca'nın cenazesi Eyüpsultan Camiinde ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından dualarla kaldırıldı. Mustafa Çelik’in yakınları taziyeleri kabul etti.

Çelik’in cenaze törenine İstanbul Valisi Davut Gül, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Birol Aydın, Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, TDED Genel Başkanı Ekrem Erdem ve sevenleri katıldı.

Merhum Çelik, Eyüpsultan mezarlığında toprağa verildi.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR