Düğün haberi beklenen Tolga Sarıtaş'tan şaşırtan evlilik açıklaması!

Şubat'ta Zeynep Mayruk ile evlilik yolunda ilk adımı atan Tolga Sarıtaş açıklaması ile gündeme geldi. Düğün haberi beklenen 32 yaşındaki oyuncu Tolga Sarıtaş verdiği röportajda son düzlükte olduğunu söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.05.2024 19:02 GÜNCELLEME 26.05.2024 19:02 HAYAT
Düğün haberi beklenen Tolga Sarıtaş'tan şaşırtan evlilik açıklaması!

En son, Baba ve Yolun Açık Olsun dizileriyle oyunculuk performansı sergileyen Tolga Sarıtaş geçtiğimiz aylarda evlilik yoluna girmek üzere nişanlanmış, bu haber de sosyal medyada olay olmuştu. Ünlü oyuncu konuya ilişkin yeni bir açıklamayla gündeme geldi.

2017-2019 arasında yayınlanan Söz dizisiyle kariyerinin en popüler günlerini yaşayan, Şubat 2024'te Zeynep Mayruk ile nişanlanan Tolga Sarıtaş, önceki gün Arnavutköy'de arkadaşının doğum günü davetine katıldı.

Zeynep Mayruk kimdir ve kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Zeynep Mayruk biyografisi

Organizasyonun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen 32 yaşındaki oyuncu evlilik tarihi ile ilgili bilgi verdi. Son düzlükte olduğunu vurgulayan Sarıtaş Haziran'da düğünlerinin olacağını duyurdu. 

"UFAK BİR ŞEY YAPACAĞIZ"

Tolga Sarıtaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Artık son düzlükteyiz. Haziran gibi ufak bir şey yapacağız. Eğlenceli bir düğün olsun istiyoruz. İlişkimizin 6’ncı yılındayız, ‘Senin dediğin olsun, benim dediğim olsun’ gibi işleri geçtik. Dostlarımızla güzel bir gece yapacağız inşallah.

Hülya Avşar'dan dudak uçuklatan anlaşma! Resmen servet kazanacak

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR