15 kilo birden veren Nurgül Yeşilçay'ın saklanan diyeti: Gece yatmadan 4 saat önce...

Bir dönem aldığı kilolarla dikkat çeken, sonrasında girdiği sıkı bir diyet programı ile 15 kilo vermeyi başaran oyuncu Nurgül Yeşilçay, kilo vermek isteyenlerin dikkatini çekecek zayıflama programından bahsetti. Nurgül Yeşilçay gece yatamadan önce ve sabah uyanınca yapılması gerekenleri anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 14:21 GÜNCELLEME 17.06.2024 14:21 HAYAT
15 kilo birden veren Nurgül Yeşilçay'ın saklanan diyeti: Gece yatmadan 4 saat önce...

26 yıldan beri oyunculuk kariyerine devam eden Nurgül Yeşilçay, son günlerde verdiği kilolarla gündeme geldi. Birçok sosyal platform ve haber sitesinde Nurgün Yeşilçay'ın bir ay içerisinde 17 kilo birden verdiği yazıldı. Ancak gerçek bambaşka çıktı.

Konuya ilişkin açıklama Nurgül Yeşilçay'ın bizzat kendisinden geldi. Yeni bir proje hazırlığında olduğu bilinmeyen oyuncu bir ayda 17 kilo vermediğini, 2 ayda 15 kilo verdiğini açıkladı.

Tarihi dizinin yıldız oyuncusu sessiz sedasız evlendi! Başak Daşman'ın merak edilen eşi...

Açıklamasında ise "30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylaeda hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun. Vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" ifadelerini kullandı. 

Daha sonrasında ise diyetiyle ilgili açlık orucu yaptığını dile getiren Nurgül Yeşilçay, kilo vermek ile ilgili şu tüyoları vermeyi ihmal etmedi: 

  • Gece yatmadan 4 saat önce yemeyi bırakıyorsun

  • Sabah kalktıktan sonra 4 saat aç kalıyorsun

  • Mümkün mertebe tatlı ve çikolata yok

  • Yediklerine de dikkat ediyorsun

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı 'Çok utanırım' diyerek itiraf etti

EĞLENCELİ İŞLER YAPMAK İSTİYOR

En son Kalan D ekranında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde oynayan Nurgül Yeşilçay, ağlamalı projeler yapmaktan yorulduğunu bundan dolayı da, bundan sonrasında eğlenceli işlerde oynamak istediğini açıklamıştı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR