Survivor Nagihan ve Yunus Emre arasında tehditli kavga! "Tiynetsiz müptezel"

Yakın zamanda final bölümü ile ekrana gelen Survivor yarışmacılarından Nagihan ve Yunus Emre kavganın dozunu artırdı. Tehdit, hakaret ve ağır ithamların bulunduğu tartışmada "Seni sarı çiyan seni" ifadeleri kullanıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2024 09:10 GÜNCELLEME 19.06.2024 09:10 HAYAT
Survivor Nagihan ve Yunus Emre arasında tehditli kavga! "Tiynetsiz müptezel"

Survivor All star bu yıl yüksek tansiyonlu bir sezon geçirdi Final'de Ogeday'ın şampiyon olmasıyla her şey sona erdi derken, yeniden Nagihan ve Yunus Emre kgave alevlendi. Hem de yüksek dozla...

Sosyal medya hesapları üzerinden birbirine giren Yunus Emre ve Nagihan Karadere televizypon tarihinde görülmemiş kelimeler, ifadeler ve tehditlerle ağızları açık bıraktı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Nagihan Karadere Yunus Emre Survivor'dan ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından şu açıklaması yapmıştı: 

Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında. Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.

Survivor Nagihan, sonrasında ise sosyal medyada yapılan cevaba istinaden "Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım" açıklamasını yapmıştı. 

Daha sonra Yunus Emre Nagihan Karadere'yi yalancılıkla suçlayınca tartışmanın dozu iyice arttı. Nagihan Karadere bu kez de Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in hamileliğinden dahi şüphe duyduğu iddiası ile şu sözleri kullandı:

Tiynetsiz müptezel boş yapmasın hele onun kendi karısı için bile şüphe duyan aciz bir varlık o! Kendi karısının bile hamileliğinden şüphe duyduğunu ve nice nice konuları bir açarsam insan içine çıkamaz DNA der susarım! Benimle dans edemez o açtırmasın bayramlık ağzımı. Alo!

Yunus Emre ise "Survivor'dan beri benden dayak yemeye çalışıyorsun. sen ne değişik bir manyaksın. git kestir, söz dövücem seni!" sözlerini sosyal medya hesabından paylaşarak Nagihan Karadere'ye gözdağı verdi.

Paylaşımdan dakikalar sonra Survivor Nagihan'ın yanıtı gecikmedi ve şunları yazdı: Alenen Beni dövmekle tehdit ediyorsun, akıllanmazsın sen! Böyle devam et bakalım soluğu nerede alacaksın, ben de merak ediyorum. 

Sosyal medya paylaşımlarına devam eden Nagihan Karadere, Yunus Emre'nin kendisi gibi birine bulaşmasının hata olduğunu söyleyerek, Survivor adasında yaptıklarının tamamını ifşa edeceğini böyle açıkladı:

Daha kendi evlilik yüzüğünün başına gelenleri, o yüzüğü ne için feda ettiğine hiç girmiyorum. Benim bacağım için özel getirdiğim aletin başına gelenleri aaahhh ahhh! Seni müptezel seni sarı çiyan seni! Sen benim gibi birine bulaşmayacaktın, kendin kaşındın kendin.

Eceli gelen müptezel köpek cami duvarına işermiş. Senin adada yaptığın her pisliğini A'dan Z'ye çarşaf çarşaf anlatmazsam insan değilim pis hırsız. Yaptıkların yanına kar mı kalacak sanıyorsun. 

Nagihan Karadere'nin bu sözlerinin ardından Yunus Emre'den karşılık beklenirken, yanıt eşi Bedia Özden'den geldi. Bedia Özden sosyal medya paylaşımında "Karadere bir köşe başı beni unutma ahını günahına girdiğin bir kadını hiç unutma Allah büyük!!! İftira senin de kızın var yazık sana bu yaşa gelmişsin koşturduğu şeylere bak ben değil beni vasıflarım ilgilenecek seninle açıyorum adını hiçe saydığın için!" ifadelerini kullandı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR