Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan açıklaması! "Başından sonuna" sözleriyle

En son 17 yıl önce ekranlarda oyunculuk performansı sergileyen Hülya Koçyiğit torununun eşi Engin Altan Düzyatan hakkında konuştu. Ünlü sanatçı bir oyuncu olarak Engin Altan Düzyatan'ın oyunculuk performansını değerlendirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 11:14 GÜNCELLEME 18.06.2024 11:14 HAYAT
Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan açıklaması! "Başından sonuna" sözleriyle

Hülya Koçyiğit katıldığı bir programda, Diriliş Ertuğrul'un Ertuğrul Gazi'si Engin Altan Düzyatan hakkındaki konuşmaları ile adından söz ettirdi. Hülya Koçyiğit ilginç açıklamalara imza attı. 

Bursa Kültür Yolu Festivali çerçevesinde Tayyare Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda Akademisyen Doç. Dr. Rıfat Becerikli ile söyleşi yapan Hülya Koçyiğit, yaptığı açıklamalar ile ağızları açık bıraktı. 

Yıldız Tilbe tesettüre girdi! Başörtülü hali sosyal medyayı salladı

Hülya Koçyiğit, torununun eşi engin Altan Düzyatan hakkında da konuşmayı ihmal etmedi. Engin Altan Düzyatan'ın çok güçlü bir aktör olduğunu vurgulayan sanatçı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

En son izlediğim dizi Diriliş Ertuğrul'du. Gerçekten Engin Altan Düzyatan'ı tanımış olmaktan, ailenin bir parçası olmasından dolayı çok mutluyum. Fevkalade bir ailenin içinde büyümüş, çok derli toplu bir beyefendi, çok mükemmel bir baba. Aktörlüğü için zaten söyleyecek bir sözüm yok, çok güçlü bir aktör. Onun için Diriliş Ertuğrul'u başından sonuna kadar büyük bir heyecanla izledim.

Tolga Çevik'ten ters köşe: En iyi komedyeni ilan etti! Hasan Can Kaya veya Cem Yılmaz bekleniyordu

BAŞINDAN GEÇEN KAZAYI ANLATTI

1973'te İlk Kadın Evliya Rabia filminin çekimleri esnasında yaşanan korkunç olayları yıllar sonra anlattı. Ünlü sanatçı film çekimi esnasında yaşanan kazadan dolayı gözlerini kaybettiğini açıkladı. 21 yaşında film çekimi esnasında yaşadığı olaydan dolayı hayatının bittiğini düşünen Ünlü Yeşilçam oyuncusu Koçyiğit, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

Çok uzun yıllar dublörümüz yoktu. Eğer bir sahne tehlikeliyse de o sahneyi bizzat kendimiz oynamalıydık uzun yıllar sosyal sigortamız da yoktu. Rabia filminde talihsiz bir kaza oldu. 3 gün gözlerimi kaybettim. Hiçbir şey görmemecesine… 21 yaşındayım ve 'Hayatım bitti' dedim. Üçüncü gün tekrar görebileceğimi fark etmeye başladım, ciddi bir kazaydı benim için…

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR