Tolga Çevik'ten ters köşe: En iyi komedyeni açıkladı! Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz beklenirken

Tolga Çevik'e en beğendiği komedyenin kim olduğu soruldu. Sorunun yanıtı Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya ya da Beyazıt Öztürk olarak beklenirken Tolga Çevik bambaşka bir isme işaret etti. Tolga Çevik Güldür Güldür Show'un oyuncusuna bayıldığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.06.2024 10:52 GÜNCELLEME 17.06.2024 10:53 HAYAT
Tolga Çevik'ten ters köşe: En iyi komedyeni açıkladı! Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz beklenirken

28 yıldan beri hem oyunculuk hem de komedyenlik yapan ve yaptığı programlar ile kahkaha tufanı koparan Tolga Çevik sosyal medyayı sallayan bir açıklama ile gündeme geldi. Tolga Çevik en beğendiği komedyeni "Ona bayılıyorum" diyerek açıkladı.

Komedi Dükkanı ve Tolgshow programları ile adından söz ettiren Tolga Çevik geçtiğimiz gün İbrahim Selim ile Bu Gece programının konuğu oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda konu, Tolga Çevik'in en beğendiği komedyenin kim olduğuna geldi.

Hülya Koçyiğit'ten Engin Altan Düzyatan açıklaması: Başından sonuna kadar...

Cem Yılmaz, Hasan Can Kaya, Beyazıt Öztürk, Ata Demirer gibi isimlerden birinin ismi zikredilecek diye beklenirken Tolga Çevik ters köşe yaptı ve, Güldür Güldür Show'un Feridun'u Giray Altınok'u işaret etti.

Hem oyunculuk hem de senaristlik yapan Giray Altınok hakkında özgü dolu sözlere imza atana Tolga Çevik "Giray'ı çok seviyorum, çok efsane çocuk. Çok beyefendi bir insan, çok yaratıcı, çok da komik. Bayılıyorum ona" şeklinde konuştu. 

GİRAY ALTINOK'TAN YANIT

Tolga Çevik'in açıklamasını gören Giray Altınok ise yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Tolga Çevik'e böyle teşekkür etti: Gurur, somut haliyle böyle bir şey arkadaşlar. Ağzınız açık izlediğiniz insanların sizin için böyle bir cümle kurması ne mutlu bana.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR