Yıldız Tilbe başörtülü halini sosyal medyadan paylaştı

57 yaşındaki sanatçı Yıldız Tilbe'nin başörtülü hali sosyal medyada gündem oldu. Sosyal hayatın içinde yorumları ve şarkıları ile adından söz ettiren Yıldız Tilbe bu kez dış görünümü ile konuşuldu. İşte, konuyla ilgili diğer detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2024 16:06 GÜNCELLEME 15.06.2024 16:06 HAYAT
Yıldız Tilbe başörtülü halini sosyal medyadan paylaştı

Sosyal medyayı oldukça sık kullanan Yıldız Tilbe tesettüre girdi. Başörtülü halini kişisel hesabı üzerinden paylaşan Yıldız Tilbe adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

1994'ten beri profesyonel olarak Türk müziğiyle ilgilenen, gerek söylediği şarkılar gerekse yazdığı şarkı sözleriyle adından söz ettiren Yıldız Tilbe başörtüsüyle poz verdi.

Tolga Çevik'ten ters köşe: En iyi komedyeni ilan etti! Hasan Can Kaya veya Cem Yılmaz bekleniyordu

Başörtülü halini X (twitter) hesabı üzerinden sevenleriyle paylaşan 57 yaşındaki sanatçı, son haliyle büyük beğeni topladı. 

İşte, Yıldız Tilbe'nin gündem olan o fotoğrafları...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR