Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından akıl almaz açıklama! "Tokatladığım kişiden..."

Kızılcık Şerbeti'nde Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya sosyal medyayı kasıp kavuran bir haberle gündeme geldi. Akrep dizisinin setinde kostüm ekibini tokatladığı söylenen Evrim Alasya açtı ağzını yumdu gözünü. Evrim Alasya tepkisini "Şuursuz özgür olamadık bu hayatta" sözleriyle verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2024 16:01 GÜNCELLEME 14.06.2024 16:01 HAYAT
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ından akıl almaz açıklama! "Tokatladığım kişiden..."

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya sosyal medyayı kasıp kavuran bir haber ile gündeme geldi. Evrim Alasya kendisi için "Sette oyuncu tokatladı" diyen kişiye açtı ağzını yumdu gözünü.

Geçtiğimiz gün, Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakterine hayat veren Evrim Alasya, "Erkek gibi davranan erkeklere hasret kaldım. İlişkide o nezaket kuralları kalmadı. Bir şeyleri zorla yaptırınca anlamı kalmıyor. Acaba biz kadınlardan mı kaynaklanıyor bu durum diye kendimi sorguluyorum bazen. Çünkü kadın erkek dengesi diye bir şey kalmadı" sözleri ile gündeme gelmişti.

Bir sosyal medya kullanıcısı Evrim Alasya'nın bu sözlerini alıntılayarak "Diyen de 3 sene önce sette oyuncu tokatladı" ifadelerini X hesabı üzerinden paylaştı. Oyuncu Alasya ise bu sözlere sessiz kalmadı. 

Tolga Çevik'ten ters köşe: En iyi komedyeni ilan etti! Hasan Can Kaya veya Cem Yılmaz beklenirken

"TOKATLADIĞIM KİŞİDEN CEVAP BEKLİYORUM"

Ünlü oyuncu bu durumun karşısında "Kimi tokatlamışım? Hem sizden hem de tokatladığım kişiden bir cevap bekliyorum! Madem bol keseden dağıtılıyor." ifadelerini kullandı. 

Evrim Alasya sosyal medya kullanıcısına yönelik "Sen benden daha hakimsin, sen anlat" deyince aynı hesaptan şu paylaşım yapıldı: Akrep dizisi setinde kostüm ekibinden bir kızı 'Beni bilerek çirkin göstermek için kötü giydiriyorsun' gerekçesiyle tartaklayıp, şiddet uyguladığınız, Güneşin Kızları setinde makyaj ekibinden birinin yüzüne pudra atmışlığınız olduğu söyleniyor, bu kadarına hakimim, siz buyurun...

Bu paylaşımın ardından Evrim Alasya açtı ağzını yumdu gözünü. Kendisine iftira atıldığını söyleyen oyuncu mahkemeye de başvuracağını ilan etti. İşte oyuncu Alasya'nın o sözleri: Bana gördüğünü anlat duyduğunu değil! Ne güzel dünyanız var sizin duydum yazayım! Bana ispatlarınla gel kime vurmuşum yoksa mahkemede görüşeceğiz!

İftiranı atacaksın sonra kamera karşısına geçip bana sallayacaksın! Vay be, şöyle de şuursuz özgür olamadık bu hayatta! Bi de kötü taklitçi!

Başörtülü Yıldız Tilbe! Sosyal medyayı salladı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR