Şeyma Subaşı Acun'un evliliğinden sonra ilk kez konuştu! Hayatım boyunca aradığım...

2018'de Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı eski eşinin evlendiğini görünce olanlar oldu. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın görkemli düğünün ardından yaptığı açıklama ile sosyal medyayı salladı. İşte konuya ilişkin detaylar...

ABONE OL
GİRİŞ 12.09.2024 14:07 GÜNCELLEME 12.09.2024 14:07 HAYAT
Şeyma Subaşı Acun'un evliliğinden sonra ilk kez konuştu! Hayatım boyunca aradığım...

Şeyma Subaşı, 2017'de nikah masasına oturduğu ertesi yılda da boşandığı Acun Ilıcalı'nın Çağla Altunkaya ile olan görkemli düğününün ardından sessiz kalmadı. Düğün günü, kızı Melisa'nın hazırlanma görüntülerini paylaşan Şeyma Subaşı bu kez de açıklama yaptı.

Instagram hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, manidar sözleriyle adından söz ettirdi. Subaşı, hayatı boyunca kendisine yönelttiği tüm soruların cevaplandığını ifade etti.

Hülya Avşar'dan Çağla Altunkaya yorumu! "Uzun zamandır..."

İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı: 

Hayatım boyunca kendime sorduğum her soru neredeyse cevaplandı. Gururla yaşıyorum, bu anların ve duyguların şu anda tadını çıkarıyorum, çünkü her şey yerli yerine oturuyor. Belki de hayatım boyunca aradığım şeyler, içimi derinden rahatsız eden sorular sonunda cevaplarını buluyordur. Cevapların olup olmadığını bilmediğim zamanlarda bile orada olduklarını, beklediklerini biliyordum ve şimdi oluyor. Belki de bir Sihir.

Bu yolculuk güzel, benim gibi, senin gibi ! Herkesin kendine bağlı olmasını, kendini kabul etme seviyesine ulaşmasını, içindeki iyiliğin dıştaki iyiliği çekmesini diliyorum. Herkes için dileğim bu...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR