Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattı

Her hafta reyting listesinin zirvesinden düşmeyen Kuruluş Osman projesinin hayranlarının beklemediği bir haber geldi. Hem Cerkutay’ın eşi hem Dündar Bey’in kızı olan Aygül karakteriyle seyircinin karşısına geçen Buse Arslan’ın Kuruluş Osman’dan ayrılacağı iddiası ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2022 14:14 GÜNCELLEME 15.06.2022 14:14 MEDYA
Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattı

Kuruluş Osman’ın 15 Haziran Çarşamba tarihinde yayına girecek sezon finalinde ekran başındakilerin üzüntü duyacağı gelişme bir yaşanıyor. Yapımcılığı ile senaristliğini Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, her Çarşamba reytingleri altüst eden Kuruluş Osman’ın 98.bölüm 2.fragmanında Aygün yaralanıyor.

Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor

Yönetmenlik koltuğunda Fethi Bayram ve Ahmet Yılmaz’ın oturduğu, Bozdağ Film imzasıyla 3 sezondur yayınlanan Kuruluş Osman’da Aygün’ün ölüp ölmediği merak ediliyor. Cerkutay’ın önünde siper olan ve okların kendisine isabet etmesi sonucunda yaralanan Aygül’ün veda edeceği iddiası ileri sürüldü. İlk bölümden bu yana kadroda yer alan ve Aygül karakteriyle izleyenlerin beğenisini kazanan Buse Arslan’ın ayrılacağı iddiası medya gündemini salladı.

Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…