Destan, Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan şaşırtan proje! Yeni dizisiyle ortalığı salladı

Destan, Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin gibi birbirinden iddialı projeleri izleyici kitlesinin beğenisine sunan Bozdağ Film’den yepyeni bir projeyle daha isminden bahsettirmeye geliyor. Türkiye başta olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinde başarısını kanıtlayan ve reytinglerin zirvesine yerleşen Bozdağ Film, Ateş Kuşlar adlı dizi projesiyle seyircisini bir kez daha ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 15.06.2022 09:53 GÜNCELLEME 15.06.2022 10:23 MEDYA
Destan, Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan şaşırtan proje! Yeni dizisiyle ortalığı salladı
Destan, Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ'dan şaşırtan proje! Yeni dizisiyle ortalığı salladı

Şimdilerde TRT Dijital’e ‘İbni Sina’ isimli dizi projesini hazırlayan Mehmet Bozdağ’ın Kuruluş Osman, Bozkır Arslanı Celaleddin ve Destan’dan sonraki dizisinin detayları şekillenmeye başladı.

Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyorSavaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın macerasına atılacak olan ve Mehmet Bozdağ’ın sıkı bir tempoda hazırlıkları yürüttüğü sürpriz dizisinin adı ‘Ateş Kuşları’ olarak açıklandı. 20 Kasım 2019 tarihinden bu yana ATV'de yayına giren Kuruluş Osman'ın senaristliğini, yapımcılığını ve proje tasarımını; 23 Kasım 2021 beri yine ATV'de yayın hayatına devam eden Destan'ın yapımcılığını yapan Mehmet Bozdağ’ın yeni dizisinin senaristi belli oldu.

Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…

İzleyenlerin şimdiden merak ve heyecan içerisinde bekledikleri Ateş Kuşları yapımının senaristliğini de Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem ikilisinin üstlendiğinin bilgisine ulaşıldı. Bilindiği gibi Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem hem Sefirin Kızı’nın hem Destan dizisinin senaryosunu kaleme almıştı.

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattıKuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattı

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ATILLA TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    dizilerin reklamini abartiyorsunz
    Cevapla
  • K.Maraşlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizileri çok uzatıyorsunuz. Osmanlının tarihi o kadar geniş ve zaferler ile dolu ki anlatılamaz. Ama neden bu dizileri bu kadar uzatıyorsunuz? Gereksiz eklentiler ile konun dışına çıkıyorsunuz. Yapmayın lütfen, İnsanları usandırmayın.
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Birsürü benzer sahne ve kurgular bol aşk meşk sosuyla sulandırma çarpıtma eşliğinde ana ruhu zayıflatarak.....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR