Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor

Savaşçı’da ‘Yüzbaşı Kağan Bozok’ ve Yasak Elma dizisinde ise ‘Çağatay Kuyucu’ karakteriyle ekran önüne çıkan Berk Oktay’dan müjdeli haber geldi. Yasak Elma projesiyle yollarını ayırdıktan sonra hangi projede yer alacağı merakla beklenen Berk Oktay, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle anlaşma imzaladı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2022 22:52 GÜNCELLEME 14.06.2022 22:52 MEDYA
Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor
Savaşçı ve Yasak Elma'da rol alan Berk Oktay'dan çok konuşulacak proje! Bomba gibi dönüyor

Toplamda 5 sezon ve 109 bölümden oluşan ve çekimleri Eskişehir’de gerçekleştirilen Savaşçı dizisiyle yıldızı parlayan Berk Oktay’dan hayranlarını mutlu edecek haber geldi. Limon Film imzasıyla 2017 – 2021 yılları arasında yayınlanan Savaşçı yapımında rol aldığı ‘Yüzbaşı Kağan Bozok’ karakteriyle isminden bahsettiren Berk Oktay, Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle anlaştı.

Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…Bu Cihana Sığmazam’da Pelin Akil ile Oktay Kaynarca buluştu! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan sonra…

Savaşçı dizisinden ayrılma kararı almasının hemen ardından Yasak Elma projesiyle el sıkışan ve burada üstlendiği ‘Çağatay Kuyucu’ rolüyle dikkatleri üzerine çeken Berk Oktay’ın yeni projesi takipçilerini heyecanlandırdı.

Kuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattıKuruluş Osman'ın sevilen oyuncusu Buse Arslan'dan üzen haber! Hayal kırıklığına uğrattı

Berk Oktay, NGM Yapım imzasıyla ATV’de başlayacak Bir Küçük Gün Işığı yapımında ‘Fırat’ karakteriyle izleyici kitlesinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Berk Oktay’ın sürpriz dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın senaristliğini Özgür Evren Heptürk, yapımcılığını Nazlı Heptürk ve genel yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • ÖNCE VATAN 1 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakma sen hiç bir filimde tutunamazsın savaşçı filmin iyi tutmuştu bilmiyorum niye ayrıldın ama yoksa kusura bakma terörüstleri vura vura onun için üzüldün bıraktın filmi acaba
    Cevapla
  • Metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaşçı dizisinde oyuncular ücretlerini alamadığı için bir çok kez çekimler durdu. Yapımcı ve kanalın hataları yüzünden güzelim diziye yazık oldu.
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Galiba haklisin
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR