Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı diziden ayrılacak mı? Yiğit Kirazcı o proje için anlaştı

Kızılcık Şerbeti'ne Rüzgar karakteri ile devam eden Yiğit Kirazcı yeni bir projeye imza attı. Dizide Nursema ile evlenmek isteyen ancak hedefine ulaşamayan Rüzgar karakterinin diziye veda edip etmeyeceği oldukça merak edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.05.2024 00:13 GÜNCELLEME 29.05.2024 00:13 MEDYA
Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı diziden ayrılacak mı? Yiğit Kirazcı o proje için anlaştı

2 hafta sonra sezon finali ile ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti'nin en dikkat çekici oyuncularından biri de Yiğit Kiracı. Dizide Rüzgar karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Yiğit Kirazcı'nın yeni bir projeye imza attığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, Shine Medya’nın sahibi Adil Şentekin’le anlaşma imzalayan Kirazcı, İngiltere’den uyarlanan bu program CNBC-e’de izleyici ile buluşturacak. 9 yılın ardından yeniden Türkiye'de yayınlanacak olan Letterbox Türkiye programını Yiğit Kirazcı sunacak. 

Abla-kardeş annelerinin dizisinde! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ının kardeşi de meğer oyuncuymuş

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN AYRILIYOR MU?

40 yaşındaki oyuncu Yiğit Kirazcı'nın Kızılcık Şerbeti'ne veda edeceği, 3. sezonda diziye devam etmeyeceği öğrenildi. Dizide, Rüzgar karakterinin Nursema'ya kavuşamadığı ve kariyerine engel olduğunu düşüncesi ile yurtdışına çıkacağı tahmin ediliyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR