Kanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor! Divane Gönlüm yayından kaldırılıyor

Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün izleyici kitlesiyle buluşan 7th Sky Entertainment imzalı dizisi Divane Gönlüm, final yapan diziler kervanına katılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.06.2024 13:32 GÜNCELLEME 18.06.2024 13:32 MEDYA
Kanal 7'nin sevilen dizisi final yapıyor! Divane Gönlüm yayından kaldırılıyor

Zeeshan Ahmed’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Kanal 7 dizisi Divane Gönlüm’den hayranlarını hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Sadia Akhtar’ın senaryosunu kaleme aldığı Divane Gönlüm projesinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur’un yıldızı Siyah Kalp’le ekrana dönüyor!

Abdullah Kadwani ve Asad Qureshi’nin yapımcılığını üstlendiği Divane Gönlüm dizisinin final yapacağı tarih resmen netlik kazandı. Danish Taimoor ve Hiba Bukhari ikilisinin başrollerinde yer aldığı Divane Gönlüm dizisinin 14 Haziran Cuma tarihinde ekran macerası sona erecek.

Birbirinden çok farklı hayatlar yaşayan Nagin ile Sultan karakterinin trajik aşk öyküsünü gözler önüne seren Divane Gönlüm hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında seyircisinin karşısına geçiyordu.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR