Alparslan Büyük Selçuklu'nun yıldızı Barış Arduç, Rüzgara Bırak'la ekranlara dönüyor!

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu’da rol alan Barış Arduç, Engin Erden’in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen Rüzgara Bırak filmiyle anlaşma sağladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2024 10:33 GÜNCELLEME 26.06.2024 10:33 MEDYA
Alparslan Büyük Selçuklu'nun yıldızı Barış Arduç, Rüzgara Bırak'la ekranlara dönüyor!

Alparslan Büyük Selçuklu’da ‘Sultan Muhammed Alparslan Bey’ karakteriyle öne çıkan Barış Arduç, Lanistar Medya ve Royal Pictures imzalı Rüzgara Bırak projesiyle el sıkıştı. Ceylan Naz’ın senaristliğini üstlendiği ve çekimleri Urla, Çeşme ve Alaçatı’da yapılacak olan Rüzgara Bırak projesine evet diyen Barış Arduç’un hangi rolü üstleneceği belli oldu.

TRT1 dizisinin yıldız ismi Caner Topçu, Güzel Aşklar Diyarı'yla gümbür gümbür geliyor!

Hande Erçel’le beraber başrolleri paylaşmaya hazırlanan Barış Arduç, Rüzgara Bırak’ta ‘Ege Yazıcı’ karakteriyle izleyici kitlesini unutulmayacak dakikalar yaşatacak. Dijital bir platform için çekileceği öğrenilen Rüzgara Bırak filmi çok yakında yayın hayatına merhaba diyecek.

Rüzgara Bırak Konusu Nedir?

Yazman Şirketler Grubu’nun iki veliahdı; Çeşme’de yaşayan Ege Yazıcı (Barış Arduç) ve şirketler grubunun CEO’luğunu yürüten Aslı Mansoy (Hande Erçel) karşı karşıyadırlar. Şirketin varlığının devamı; Ege’nin Çeşme’de yerleştiği ve sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına bağlıdır.

Her şeyi ile şehirli Aslı ve tüm benliği ile Çeşmeli olan Ege tüm farklılıklarına rağmen ne kadar benzer olduklarını kısa bir süre sonra anlayacaklardır. Bu fütursuz ikili şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklardır?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR