Apple'ın ardından Samsung kutu içeriğini güncelliyor

Apple’ın iPhone 12 tanıtım etkinliğiyle duyurduğu kutu içeriğinden şarj aletini çıkarma kararı büyük tepkilere yol açmıştı. Samsung ilk etapta bu kararı eleştirecek bir tweet paylaştı. Ancak Güney Koreli firmanın da Apple’ın yolundan gideceği söylentileri bulunuyor.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2020 13:14 GÜNCELLEME 27.10.2020 14:33 TEKNOLOJİ
Apple'ın ardından Samsung kutu içeriğini güncelliyor

Samsung’un kutu içeriğini güncelleyerek sadeleşeceği ve kulaklığı çıkartacağı konusu temmuz ayından beri konuşuluyor. Araya onca tanıtılan ürün girdikten sonra unutulan ve konu tekrar gündeme geldi.

 

 

Kore’de bilinen bir site olan ”biz.chosun.com”, şirket içinden yetkililere dayandırdıkları bu bilgiyi tekrar gündeme taşıyor. Samsung’un yalnızca kutudaki şarj cihazını çıkartmayacağını bunun yanı sıra kullanıcılara verilen kulaklıklarını da kutu içeriğinden çıkartıp, Apple’ı takip edeceğini öne sürüyor.

Samsung hatırlarsanız Apple’ın kulaklık ve şarj adaptörü vermemesini tiye almıştı.

 

 

Yani, Samsung, 2021 yılının ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi beklenen ‘’S’’ serisi telefonlarda şarj adaptöre ve kablolu kulaklık içeriği bulunmayacak. Apple’ın aksine Samsung’un kutu maliyetlerini düşürmek için bu yola başvurduğu belirtiliyor.