Muğla'da eş dehşeti! Sol bacağının ardından sağ bacağı da ampute edildi
Muğla'nın Fethiye ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Veli Katrancı'nın (46) av tüfeğiyle vurduğu Hatice Katrancı'nın (43) sol bacağının ardından, bir yıl geçmeden sağ bacağı da diz altından ampute edildi.
Olay, 25 Ocak'ta Fethiye'nin Tuzla Mahallesi'nde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, Veli Katrancı, boşanma aşamasındaki eşi Hatice Katrancı'yı, bir iş yerinde av tüfeğiyle vurdu.
Tunceli'de sınırsız ve süresiz avlamak yasak! Öldürmenin cezası 940 bin TL
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın otobüsü durdurup yanına gittiği Emre o anları anlattı
Jandarma Teğmen Nevin Saygılı, Bolu’nun ilk kadın karakol komutanı oldu
Ağır yaralanan Katrancı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Hatice Katrancı'nın sol bacağı diz altından ampute edildi.
Olaya ilişkin gözaltına alınan Veli Katrancı, tutuklandı. Soruşturmanın ardından Veli Katrancı hakkında, "Eşe karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı.

SAĞ BACAĞINI KURTARMAK İÇİN 7,5 AY TEDAVİ GÖRDÜ
Hatice Katrancı’nın sağ bacağını kurtarmak için yürütülen 7,5 aylık yoğun tedavi sürecinde de doku ve sinir kayıpları nedeniyle başarı sağlanamadı.
Av tüfeğinden çıkan saçmaların bacak genelinde doku ölümüne yol açması üzerine sağ bacağı da diz altından ampute edildi.

"BEN KURTURULAMADIM, SAKAT BIRAKILDIM"
Yaşadığı süreci anlatarak, saldırganın cezalandırılmasını isteyen Hatice Katrancı, şu ifadelere yer verdi:
"Bana bunu yapanın en ağır cezayı almasını ve kararın emsal olmasını istiyorum. Sıkıntılı bir dönem yaşadım, çok acı çektim. Psikolojim doğal olarak bozuldu. Bu aşamada ailem en büyük destekçim. Annem her şekilde yanımda oldu. Şu anda hiçbir ihtiyacımı gideremiyorum. Tekrar ayağa kalkabilmek ve hayata tutunmak için protez bacağa ihtiyacım var. Ben kurtulamadım, sakat bırakıldım. İnşallah bir başka kadının başına böyle bir şey gelmez."
