İyi gözlemciler ekran başına: “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini sadece 10 saniye içerisinde bulabilir misin?

“W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bularak 10 saniye içerisinde görsel çevikliğinizi test edin.

ABONE OL
GİRİŞ 23.05.2024 09:12 GÜNCELLEME 23.05.2024 09:13 YAŞAM
İyi gözlemciler ekran başına: “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini sadece 10 saniye içerisinde bulabilir misin?

 “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bulmanız için hazırlanan bu görsel, görsel çevikliğinizi ölçecek bir zeka testi aracıdır. İyi bir görsel analizci ve sorun çözücü olduğunuzu düşünüyorsanız bu test tam size göre. Bunu kendinize ve çevrenizdekilere kanıtlamak için işte size bir şans!

“W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bulmaya çalışarak sadece 10 saniye içerisinde görsel çevikliğinizi test edebileceksiniz. Ancak bu zeka testini çözmek sandığınız kadar kolay olmayacak. Çünkü “W” harfleri arasında gizlenmiş “M” harfi kendini o kadar iyi kamufle etmiş ki, neredeyse bu görsel de “M” harfi yok diyecektik.

İYİ GÖZLEMCİLER EKRAN BAŞINA: “W” HARFLERİ ARASINA GİZLENMİŞ “M” HARFİNİ BUL

Yukarıdaki görselde “W” harfleri arasına gizlenmiş bir “M” harfi var ve “M” harfini bulmak için sadece 10 saniye süreniz var.  Ancak bu kendini gizleyen “M” harfini herkes kolaylıkla fark edemez. İki harfinde görünüşü birbirine o kadar benzer ki, görevin başarılı şekilde tamamlanması için iyi bir konsantrasyon gerektirir.

Zamanlayıcınızı kurun. “W” harfleri arasına gizlenmiş olan “M” harfini bulmak için mücadeleye başlayın. Çok dikkatli bir gözlemciyseniz bu iş sizin için neredeyse çocuk oyuncağı. Ancak çok çabuk dikkati dağılan ve gözlem konusunda artık bir şeyleri kaçıran biriyseniz işiniz bir hayli zor.

DAVETSİZ MİSAFİR NEREDE?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bulmak öyle herkesin harcı değil. Eğer siz bu süre zarfında “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bulduysanız sizi tebrik ederiz. Bu tarz içerikleri daha sık çözerek kendinizi bu alanda geliştirebilir ve göz tembelliği gibi sorunları yaşamamak için önleminizi alabilirsiniz.

Peki, siz “W” harfleri arasında gizlenmiş “M” harfini bulabildiniz mi? Cevabınız hayır ise endişelenmeyin. Görüntü o kadar iç içe ve göz yorucu ki bulamamış olmanız çok normal. Öyleyse “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfini bulamayan okuyucularımız için çözüm görselini paylaşalım.

İşte “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfi;

Evet, davetsiz misafir yani “W” harfleri arasına gizlenmiş “M” harfi tam olarak buradaydı. Dilerseniz bu görsel çeviklik testini meydan okumak istediğiniz kişilere atarak onların bu görevi kaç saniye içerisinde tamamlayacağını öğrenin.

İlginizi çekebilir;

Optik illüzyonlu IQ testinde yer alan tüm "M" harflerini 8 saniye içerisinde bulabilecek misiniz?

Dikkat gerektiren zekâ testi: F harfleri arasında farklı olanı 7 saniye içerisinde bulabilir misin?

Görsel zekasına güvenenler ekran başına: X’lerin arasına gizlenmiş 5 Y’yi 7 saniyede bulun!