Düğünde başından vurulan üsteğmenden 4 gün sonra acı haber

Malatya'da düğünde 2 kardeş arasında çıkan kavgada vurulan Üsteğmen Aydın Kazıcı’dan 4 gün sonra acı haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.06.2024 19:14 GÜNCELLEME 26.06.2024 09:46 YAŞAM
Düğünde başından vurulan üsteğmenden 4 gün sonra acı haber

Olay, 21 Haziran gecesi Bulgurlu Mahallesi’ndeki bir düğün salonunun önünde yaşandı. Aralarında husumet bulunan Reşit Kazıcı ile ağabeyi Abdullah Kazıcı arasında düğün salonunun önünde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Reşit Kazıcı yanında getirdiği tabancayla ağabeyi Abdullah Kazıcı ile yeğeni Aydın Kazıcı’ya (32) ateş etti. 

Kanlar içerisinde yığılan Abdullah ve oğlu Aydın Kazıcı ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı. 

Olayın ardından kaçan Reşit Kazıcı ise polis ekipleri tarafından kısa sürede düğün salonuna yakın bir bölgede suç aleti tabanca ile birlikte yakalandı. Gözaltına alınan Reşit Kazıcı, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

4 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Hastanede tedaviye alınan Abdullah Kazıcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen 4 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Aydın Kazıcı için Malatya Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene; 2'inci Ordu İstihkam Alay Komutanı Albay Mehmet Bahtiyar, 2'inci Ordu Personel Başkanı Albay Sinan İçöz, Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ile birlikte askeri erkan ve Kazıcı'nın ailesi katıldı.

HAMİLE EŞİ GÖZYAŞI DÖKTÜ

Törende Kazıcı'nın annesi ve kardeşleri ayakta durmakta zorlanırken, hamile olduğu öğrenilen eşi ise gözyaşlarına boğuldu. Aydın Kazıcı'nın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından babası Abdullah Kazıcı'nın yanına defnedildi.

KAYNAK : DHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR