Hizbullah liderinden Trump'a şok sözler!

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, ABD Başkanı Donald Trump için “Beyaz Saray'da bir aptalın olmasından faydalanacağız” dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.02.2017 10:58 GÜNCELLEME 13.02.2017 17:50 Asya
Hizbullah liderinden Trump'a şok sözler!
Hizbullah liderinden Trump'a şok sözler!

Hizbullah lideri Nasrallah, yeni ABD Başkanı Trump için “Beyaz Saray'da bir aptalın olmasından faydalanacağız” dedi. Nasrallah, Astana görüşmeleriyle alınan ateşkes kararını desteklediklerini de açıkladı.

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, canlı yayın aracılığıyla destekçilerine seslendi.

“Suriye'de ulusal uzlaşıyı sağlayacak ve kanı durduracak anlaşmayı destekliyoruz” diyen Nasrallah, Arap medya organlarını, 'Hizbullah'ın Astana'daki diplomatik çabaları baltaladığı' yönünde kampanya yürütmekle suçladı.

''APTAL TRUMP''

Nasrallah, 20 Ocak'ta yemin ederek görevine başlayan ABD Başkanı Donald Trump için 'aptal' dedi.

“Beyaz Saray'da bir aptalın olmasından faydalanacağız” diyen Nasrallah, şöyle devam etti: “Trump ikiyüzlülüğü bir kenara bırakarak, hukuksuz ve ırkçı ABD'nin gerçek ve çirkin yüzünü ortaya çıkardı.”

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İran ve hizbullahın ortak çalıştığını dünya alem biliyor.Hani birileri irana amerikanı dostu diyordu ya.Ne cahiller varmış şu memlekette.Neyseki gerçeği bazıları anlamaya başladı.
    Cevapla
  • taha 7 yıl önce Şikayet Et
    Seni gidi dalavereci mecusi. Müslümanları uyutmak için rüşveti kelam etmiş. hirstiyanlara bir taş atmışlıkları yok tarihte.Yürrüüü mecusi.
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    Hizbullah Israhelle anlasti, Hizbullah su an Israhellin "akinci" ve meshepci ordusu haline geldi..
    Cevapla
  • palavraci seni 7 yıl önce Şikayet Et
    senin ve iranin batinin kulu kölesi oldugunu bilmeyenleri kandir bakalim. suriyede yenileceksiniz bunu biliyorsun ondan bu ruh hali ve saldirganlik!
    Cevapla
  • Cabir 7 yıl önce Şikayet Et
    Derdiniz suriye zaten!!ne yani işid mi nusra mı? kazansaydı!!!bence hizbullah bu canilere karşı savaşıyor.ehli sünnete karşı savaştığını düşünmüyorum.çarpıtmayalım!!!
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    spekulasyon yapiyim, Hasan Nasrallah sahte bir isim, kendisi ne musluman nede caferi dir, kendisi bir yahudi istihbarat kuklasidir, yani sadece bir delil veriyim, bu delilden baslayin, konusmasini dinleyin, daha dikka R harfini soylerke sesine fark edinki adam yahudiler gibi R harfi soyluyor, yani KENDISI BIR YAHUDI VE HIZBULLAH ISRAHELL ICIN calisiyor... Trumpa soyledikleri Hizbullahtan degil, Israhell Istihbarat servislerden geliyor...
    Cevapla
  • Dulqarnein 7 yıl önce Şikayet Et
    evet yalandan savastilar... israil istedigi "saniyede" Lubnani yerle bir edebilirdi...
    Cevapla
  • Cabir 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabi 2006 da da yalandan savaştılar öylemi!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR