Aydın'da 1,5 aylık hamile Nurgül'de öldürülmüştü! Çifte cinayet zanlısı yakalandı
Aydın'da park halindeki otomobile düzenlenen, sürücü Ercan Zengin (31) ile yanındaki 1,5 aylık hamile Nurgül Aslan'ın (25) hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin soruşturmada cinayet şüphelisi Erkan Aslan (29), yakalandı.
Olay, 30 Mayıs'ta saat 14.00 sıralarında Yeni Cami Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinde meydana geldi.
-
Park halindeki bir otomobile ateş açıldı.
-
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
-
Ekiplerin, yaptıkları kontrolde sürücü Ercan Zengin'in hayatını kaybettiğini belirledi.
-
Zengin'in yanındaki Nurgül Aslan ise ilk müdahalesinin ardından Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
-
Buradan Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen 1,5 aylık hamile Aslan da kurtarılamadı.
VİDEO ÇEKEREK İTİRAF ETMİŞTİ
Cinayetlere ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında Nurgül Aslan'ın eşi Erkan Aslan'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.
Erkan Aslan'ın cinayetleri işlediğini itiraf edip, cep telefonuyla kayda aldığı tespit edildi.
Aydın'da şoke eden operasyon: Karnından 40 kilogram kitle çıkarıldı
Karadeniz'deki saldırıda batmıştı! Balıkçı teknesi hakkında kahreden detay
Kocaeli'de 4 yıllık sır: 10 yaşındaki Musa oyun oynarken öldürüldü!
Taksi şoförünün dikkati 10 yaşındaki çocuğun canını kurtardı

5 ADRESE OPERASYON
Öte yandan, çifte cinayetle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri ve Germencik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Haziran'da Sazlıköy Mahallesi'nde 5 adrese operasyon düzenledi.
Operasyonda Erkan Aslan'ın babası V.A. (53), Ferdi Y. (31), Yener Y. (38), Muhammed M. (17) ve Berat A. (18) gözaltına alındı.
2 ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI
Adreslerde yapılan aramada; 2 tabanca ve 20 mermi ele geçirildi.
Polisteki işlemlerinin ardından şüphelilerden Muhammed M. ve Berat A., ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Polis, aynı gün gece saatlerinde ikinci bir operasyon daha düzenledi. Operasyonla daha önce bırakılan Muhammed M. (17) ve Berat A. ile kardeşi Berkan A. gözaltına alındı.
Toplam 6 şüpheli, 2 Haziran'da polisteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Berat A. ile Muhammet M., tutuklandı, Berkan A. adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı.
Soruşturma sürerken; önceki gün bir operasyon daha yapıldı. 3 farklı adrese düzenlenen operasyonda Erkan Aslan'ın amcasının oğulları İ.A. (61), Y.A. (32) ve Ö.A. (23) de gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KAÇMA HAZIRLIĞI YAPAN ZANLI YAKALANDI
Aslan'ın izini süren ekipler, şüphelinin Kuşadası ilçesinde çeşitli adreslerde saklandığını belirledi. Yakalanacağını anlayan Aslan'ın, saklandığı evlerden çıkarak Davutlar Mahallesi'ndeki kırsal alana kaçtığı tespit edildi.
Yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu değerlendirilen Aslan'ın, izini kaybettirmek amacıyla boş bir araziye sığındığı belirtildi.
Bölgede çalışma başlatan polis, Aslan'ı Davutlar Mahallesi'ndeki arazide gözaltına aldı.

-
Kırkdokuzelli 20 dakika önce Şikayet Et1.5 Aylık hamile evli bir kadının başka bir erkekle arabada ne işi olur! Zor bir durum ahlaki çürümüşlükBeğen
-
BOŞ DÜNYA 31 dakika önce Şikayet EtNamus için öldürmüş ayıktınmı ardamarı herkesde sağlam olmaz Allah bu adamın yar ve yardımcısı olsun.Beğen Toplam 3 beğeni
-
BOŞ DÜNYA 33 dakika önce Şikayet EtBoş konuşma namus kavramını biliyormusunBeğen Toplam 1 beğeni
-
dogahan 34 dakika önce Şikayet Et1,5 aylık bir kadın başkasının arabasında ne işi var ceza ceken hep erkekler olmaması lazım kadınlar bu kadar ekrekleri rencide etmeye hakı yok.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 37 dakika önce Şikayet Etadamın karısı baskanerkekle uygunsuz yaklanacak adam ses etmesinmi..ikisinde haketmisBeğen Toplam 2 beğeni

