4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Deve Güreşi Festivali'ne doğru

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek "Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Deve Güreşi Festivali"nin hazırlıkları devam ediyor.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 14.02.2018 18:52 GÜNCELLEME 14.02.2018 18:52 KÜLTÜR
4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Deve Güreşi Festivali'ne doğru
4. Geleneksel Balıkesir Büyükşehir Deve Güreşi Festivali'ne doğru

Ayvalık Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği tarafından, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hasan Kıtay'ın destekleriyle Sanayi Sitesi karşısında bulunan Kamyoncular Kooperatifi araç parkında yapılacak festivalde, 130 deve güreşecek.

Ayvalık Deve ve Deve Güreşi Sevenler Derneği Başkanı Mustafa Yatkın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ege'nin en güçlü ve ünlü pehlivan develerinin Ayvalık arenasında yer alacağını söyledi.

Bu yılki festivalin son yıllardaki en kapsamlı deve güreşi organizasyonlarından biri olacağını belirten Yatkın, vatandaşları güreşleri izlemeye davet etti.

KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR