Terim'den sonra Beşiktaş'tan başvuru geldi!

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Beşiktaş koronavirüs taramasından geçme kararı aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2020 23:01 GÜNCELLEME 24.03.2020 04:32 Beşiktaş
Terim'den sonra Beşiktaş'tan başvuru geldi!
Terim'den sonra Beşiktaş'tan başvuru geldi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından, sarı-kırmızılı ekiple 15 Mart'ta karşılaşan Beşiktaş, takım halinde virüs taramasından geçecek.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Beşiktaş koronavirüs taramasından geçme kararı aldı. Sarı-kırmızılı ekiple 15 Mart Pazar günü seyircisiz maçta karşı karşıya gelen siyah-beyazlılar, yaşanan gelişmenin ardından test yaptıracak.

Emre Kocadağ: Sağlık kurulumuzla görüşüyoruz

 

 

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol A Takımı Sorumlusu Emre Kocadağ, teknik heyet ve futbolcuların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) belirtileriyle ilgili bir şikayetlerinin olmadığını belirtti.

Emre Kocadağ, yaptığı açıklamada, sağlık kuruluyla iletişim halinde olduklarını aktararak, "Teknik heyet ve futbolcularımızda şu an bir şikayet yok. Sağlık kurulumuzla görüşüyoruz. Son kararı onlar verecek." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Celalettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Hocaya büyük geçmiş olsun Allah şifa versin.bas bas bağırdı bizim canımız can değilmi futbolcuların canı can değil mi diye .O gün dalga geçenler şimdi başlarını önüne eğsin istifa yetmez insan kanı taşıyorlarsa .....
    Cevapla
  • ferudun06 4 yıl önce Şikayet Et
    Oyle kafana gore test olurmu. Onlar ayri turk vatandasimi. Nedir bu ayrimcilik. Eger covid19 belirtisi varsa test yaptirabilir. Kafasi esince degil. Saglik bakanimiz ayrimcilik yapmaz. Insallah bu hastaliktan Tum TURKIYE olarak en kisa zamanda kurtuluruz.
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    Oynamayalım ertelensin dendiğinde zıplıyordunuz ne oldu korktunuz mu
    Cevapla
  • 1903 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizimki korku degil. Ama siz korku nedir daha iyi bilirsiniz. Seyircili oynanmasi icin elinizden geleni yaptiniz, seyircisiz oldugunda sumuklu gibi aglayip durdunuz. Baskaninizin karar oncesi videolarini izle.
    Cevapla
  • Volki 4 yıl önce Şikayet Et
    İsteyen kafasına parasına gore test yaptirabiliyorsa ben de istiyorum parası neyse bende verecem. Bu ne bicim is ya onune gelen unlu zengin test yaptiriyor. Gariban beklesin dursun oyle mi
    Cevapla
  • enişte 4 yıl önce Şikayet Et
    özel hastaneler binnliraya yapıyor
    Cevapla
  • Mystic 4 yıl önce Şikayet Et
    Hani GS Dansözdü Ey BJK'lılar! Tükürdüğünüzü Yalayın...!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR