Galatasaray'da isyan! TFF'ye istifa çağrısı

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, Galatasaray'dan TFF'ye tepki geldi. Sarı kırmızılılar Nihat Özdemir yönetimini istifaya davet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2020 23:45 GÜNCELLEME 24.03.2020 04:31 Galatasaray
Galatasaray'da isyan! TFF'ye istifa çağrısı
Galatasaray'da isyan! TFF'ye istifa çağrısı

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamasının ardından Galatasaray'dan "geçmiş olsun" dileklerinin yanı sıra tepki de geldi. 

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Galatasaray Futbol A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar, TFF'yi hedef alarak; "Hesap vereceksiniz!" ifadesini kullandı.

Galatasaray Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak için geçmiş olsun dileğinde bulunurken; TFF'yi de istifaya çağırdı.

 

 

Hamamcıoğlu, "Sevgili Abdürrahim’e, Fatih Hocaya, ve ailelerine çok geçmiş olsun. Göz göre göre ve tüm uyarıları yok sayarak maçları ertelemeyen basiretsiz Federasyon Yöneticileri bu skandalın sorumlularıdırlar ve acilen gerekeni yapmalıdırlar." ifadesini kullandı.

Fatih Terim açıklamıştı

Terim, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.." demişti.

YORUMLAR 135 TÜMÜ
  • Lokman 4 yıl önce Şikayet Et
    GS de entrika bitmez. Bu virüs GS-BJK seyircisiz oynanan maçtan dolayı bulaştı ise bunlara bunu kanıtlamaları lazım. Ayrıca Fatih Terim in test sonuçlarının resmi evrağı da kamuoyuna paylaşılması lazım. Dediğim gibi bunlarda yalan dolan bitmez. Misal geçen yıl abdürrahim albayrağın var kayıtları elimizde yakında açıklayacağız demesi ve açıklanan hiç bir şeyin olmaması.
    Cevapla
  • Hüsamettin 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ve Fatih Terim uyarıları olmasaydı maçlar bir hafta daha oynanırdı. O kadar basiretsiz başkan ve kurulu var TFF nin. Ertelenmesini istemeyen spor yorumcuları da dahil.
    Cevapla
  • furkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var.Diğerlerinde niye yok.Tamam işte tatil ettiler.
    Cevapla
  • qwerty 4 yıl önce Şikayet Et
    tff nin günahını almayın abdurahman albayrak takıma bulaştırmış o kadar. derbi seyircisiz oynanınca yırtınıyordunuz ayıp yapmayın virüsten arının o kadar
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar haklı ya.Federasyon virüsü hafife aldı bence de derhal istifa etmeliler her ne kadar devletimiz bu kararları aldı deseler'de tavsiye en nihayetinde federasyon tarafından devlete iletilir yani federasyon bu vebalden kurtulamaz derhal sağduyu ve istifa etmelilerdir.Yapamadılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR