Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran'la yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta sezon başında teknik heyetin isteği doğrultusunda lisansı çıkarılmayan 25 yaşındaki kaleci Utku Yuvakuran'la devre arasında yolların ayrılacağı gündemde.

ABONE OL
GİRİŞ 01.12.2022 13:32 GÜNCELLEME 01.12.2022 16:08 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran'la yollar ayrılıyor
Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran'la yollar ayrılıyor

Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran ile yollar ayrılıyor.

Siyah-Beyazlı takımda sezon başında teknik heyetin aldığı karar doğrultusunda lisansı çıkarılmayan kaleci Utku Yuvakuran, ara transfer döneminde takımdan ayrılacak. 25 yaşındaki kaleci, menajeri aracılığıyla Karagümrük ve Ümraniyespor’la temasa geçerek onlardan gelecek haberi beklemeye başladı.

Lisansının çıkarılmamasına karşın antrenmanlarda takımla çalışmalarını sürdüren Utku Yuvakuran'ın kendisini hazır tutarak kısa süre içinde Süper Lig ’de bir kulübe transfer yapması beklenirken, Beşiktaş'ın da oyuncunun ayrılışında kolaylık sağlayacağı konuşuluyor.



Semih Yuvakuran tepki göstermişti

Utku Yuvakuran'ın babası Semih Yuvakuran, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda oğlu Utku'nun TFF'ye bildirilen kadro listesinde olmamasına tepki gösterdi. Beşiktaş yönetiminin Ersin Destanoğlu ile yola devam etmesinin ardından oğlu Utku'nun gözden çıkarıldığını belirten baba Yuvakuran, "Transfer döneminde biz kiralık gitmek istedik, izin verilmedi. 'Yok bize Utku lazım' denildi. Çok iyi takımlarla görüştük, yine izin verilmedi. Her seferinde, 'Ersin transfer olacak, Utku bize lazım' dediler... Ersin devam edince de Utku'yu gözden çıkardılar, bence çok yanlış yaptılar. Utku'nun morali bozuk" ifadelerini kullandı.



Kariyerinde Pendikspor, Sancaktepespor, Beylerbeyispor, Fatih Karagümrük takımlarında da yer alan Utku Yuvakuran, Beşiktaş ile 20 maçta görev aldı. 

KAYNAK : Fanatik
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13 TÜMÜ
  • rıfkı efendi 1 yıl önce Şikayet Et
    gs nin eski topçusunun torpilli kalecisi asla bjk ayarına gelemez defolsun gitsin gs ye
    Cevapla
  • Alpaslan 1 yıl önce Şikayet Et
    cahil cahil konusma, semih Galatasaraydan kendi istegiyle ayrilip taraftari oldugu fenerbahceye transfer olup 5 yil oynayip orada da futbolu birakmistir
    Cevapla
  • s.e. 1 yıl önce Şikayet Et
    utku da kendini geliştiremedi. genç kaleci diyorsun 25 yaşına gelmiş. k.gümrük gitti kaç maç oynadı. oyuncular yanlış yönlendiriliyor. özellikle büyük kulüplerde müzmin yedek olarak devam etmek pahasına riske girmiyorlar. kariyer planlamasını spor toto liginden bir takıma giderek devam etmeli. orada kendini göstermeli. yoksa şu an süper lig takımları anca yedek olarak alır.
    Cevapla
  • Hataylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Beşiktaş yannış yapıyor bu genç kaleciyi yıpratmak yannış bişe
    Cevapla
  • Hakiki 1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Ersini şisirdiler , sonunda da ersin çok erken havaya girdi ve motivasyonunu kaybetti, kulup yeni sozlesme yapmasina ragmen maalesef dibi gordu bence, artik faydasiz eleman Hem ersin hem utku kaybedildi, maalesef profesyonellikten cok uzak bir yaklasim var gençler geleceklerini ciddiye almiyorlar
    Cevapla
  • Doğrucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi kaleci.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR