Burak Yılmaz derbiye 5 değişiklikle çıktı

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray’a konuk olan Beşiktaş’ta Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, milli aradan önce oynanan İstanbulspor müsabakasının 11’ine göre 5 değişiklik yaparak derbiye çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2023 20:17 GÜNCELLEME 21.10.2023 20:17 Beşiktaş
Burak Yılmaz derbiye 5 değişiklikle çıktı
Burak Yılmaz derbiye 5 değişiklikle çıktı

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyor. Siyah-beyazlılarda Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, milli aradan önce Beşiktaş Stadyumu’nda 2-0 galip geldikleri İstanbulspor maçının 11’ine göre kadroda 5 değişiklik yaptı.

Yılmaz; kalede Ersin Destanoğlu’nun yerine Mert Günok’a görev verirken, savunmada ise sakat olan Bailly ile Colley yer değiştirdi. Orta sahada da bir başka sakat futbolcu Salih Uçan’ın boşluğunu Tayfur Bingöl dolduracak. İstanbulspor karşılaşmasına 11’de başlayan Oxlade-Chamberlain ve Muleka’nın yerlerine de bugün sahada Gedson Fernandes ve Rashica yer aldı..

Teknik Sorumlu Burak Yılmaz, Galatasaray mücadelesine şu 11’le çıktı:
“Mert - Rosier, Amartey, Colley, Bahtiyar - Hadziahmetovic, Tayfur, Fernandes, Ghezzal, Rashica - Aboubakar”

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Akif 7 ay önce Şikayet Et
    Maçı GS ye bilerek verdi. GS eski oyuncusu olupta antrenörlük yapanların hepsi bunu yapıyor maalesef. Şike yapmak bunlarda gelenektir.
    Cevapla
  • Pehlivan 7 ay önce Şikayet Et
    Çok kötü bir antrenörlük örneği gösterdi bu akşam! Cenk’i oyuna almayıp oyunda yokları oynayan Ghezzal’e 90 dakika tahammül etmesi sadece bir örnek!
    Cevapla
  • BARIŞSEVER 7 ay önce Şikayet Et
    Ne yaparsa yapsın bu kadro planlamasıyla yenilmeye mahkum sayılır Çebi de bıraksın artık yeter
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR