Beşiktaş aradığı forveti Türkiye'de buldu!

Bu sezon Sivasspor ile etkileyici bir performans sergileyen Rey Manaj Beşiktaş'ın transfer listesinin başına yerleşti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2024 16:32 GÜNCELLEME 28.03.2024 16:32 Beşiktaş
Beşiktaş aradığı forveti Türkiye'de buldu!
Beşiktaş aradığı forveti Türkiye'de buldu!

Fernando Santos'un gelişiyle beraber gol yollarında sıkıntısı daha fazla göze çarpan Beşiktaş'ta yeni golcü arayışları başladı. Aboubakar'ın sezon sonu ayrılması çok yüksek ihtimal görülürken, santrfor mevkisi için çalışmalar hızla sürüyor.

Sezon sonu ciddi bir yapılanmaya girecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Bu doğrultuda ilk adımlar yurt içinde atıldı.

Bu sezon ligimizde harika bir performans sergileyen 27 yaşındaki Rey Manaj forvet arayışında olan Beşiktaş'ta liste başına oturdu. Sert şutları ve inanılmaz şut tekniği ile ilgileri üzerinde toplamıştı.

Kariyerinde Inter ve Barcelona gibi takımlar bulunan Manaj, ligimizde adeta kendini buldu. Trendyol Süper Lig'de 15 golü bulunan Rey Manaj gol krallığı yarışında zirve adaylarından biri.

Rey Manaj için hocası Bülent Uygun; "Fransa, İspanya, Suudi Arabistan ve Katar'dan ilgi gören Manaj için belirlenen bonservis bedelinin 15 milyon euro" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu. Beşiktaş ise takas formülleriyle bahsedilen ücretlerin altında bu transferi bitirmek istiyor.



Rey Manaj Kimdir?

Futbola Piacenza altyapısında başlayan 1.82'lik santrfor, Cremonese ve Sampdoria gibi takımların alt yaş takımlarında gösterdiği performansla Inter'in yolunu tuttu. Sıkça kiralanan Manaj, Albacete'de kiralık oyanrken gösterdiği performans ile Barcelona tarafından transfer edildi. Barcelona kariyeri istediği gibi geçmeyen Manaj kiralanmaya devam edildi. Barcelona'dan ayrıldıktan sonra 1 sezon Watford'da oynayan Manaj'ın orada da işleri istediği gibi ilerlemedi. Şimdi Sivasspor'da kendini bulan Manaj burada kariyer zirvesini yaşıyor.

KAYNAK : A Spor
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Yiğido 4 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaşın gücü yetmez manaj ı almaya
    Cevapla
  • sivas sivas sivas 4 hafta önce Şikayet Et
    ne biliyon oglum bos transfer oldugunh. adam besiktas kadar gol atmis.. at gozluklerini cikar.
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Tabata iyi olur. Antepe destek olmak lazım
    Cevapla
  • azazil19 4 hafta önce Şikayet Et
    Bjk den artık bi halt olmaz bu kafayla.yıldız kaliteli topçu almayacaksanda git altyapıdakileri oynat taraftar yine arkanda durur ama boş transfer yeter artık
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR